Închide meniul

„E gata 100% cu Mbappe” Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei, după „dubla” de senzaţie a acestuia din Ligă!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 8:22

Reclamă
„E gata 100% cu Mbappe Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei, după „dubla de senzaţie a acestuia din Ligă!

Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei

Kylian Mbappe, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Anunţul momentului despre Kylian Mbappe a fost făcut de Fabrizio Romano, după ce superstarul francez a reuşit o „dublă” în returul cu Real Sociedad din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în minutele 15 şi 56, iar Real Sociedad – PSG s-a încheiat 1-2. Superstarul dorit de Real Madrid a fost declarat omul meciului.

„E gata 100% cu Mbappe” Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei

Potrivit lui Fabrizio Romano, cei din conducerea lui PSG ştiu că Mbappe va pleca 100%. Cei de la PSG nu a făcut încă o declaraţie oficială, dar ştiu că e gata 100% cu Mbappe. Al Khelaifi, Luis Enrique şi toţi jucătorii sunt informaţi. Mbappe îşi negociază contractul cu Real Madrid”, a anunţat cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri.

Se pare că viitorul imediat al lui Kylian nu va fi aici la PSG, așa că trebuie să testăm tactica”, a declarat Luis Enrique la conferinţa de presă de după meciul care a consfinţit calificarea lui PSG în sferturile Ligii Campionilor.

Luis Enrique a negat că ar avea vreo problemă cu Kylian Mbappe. Mai mult, a susţinut că francezul este cel mai bun jucător de atac din lume.

Reclamă

Știți deja că răspândirea mizeriei și cauzarea de necazuri se vând foarte ușor. Cine este interesat de adevăr? Nu am nicio problemă cu niciun jucător, doar că anumite decizii pot fi mai mult sau mai puțin apreciate. Pentru mine, Mbappe este cel mai bun jucător din lume în ultimii metri. Este de neoprit”, a afirmat Enrique.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

Meciurile Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Partidele au contat pentru optimile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul de pe Alianz Arena, Harry Kane a marcat o „dublă”, iar elevii lui Tuchel au obținut fără emoții calificarea în sferturi. La partida din Spania, Mbappe a marcat ambele goluri ale parizienilor, care au obținut și ei biletele în următoarea fază a UEFA Champions League.

Înainte de acest duel, Real Sociedad a fost învinsă în ultima etapă din La Liga, de Sevilla, cu scorul de 2-3. De cealaltă parte, PSG a obținut doar un rezultat de egalitate, pe terenul lui Monaco. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 0-0.

PSG a reușit să se impună în manșa tur a „dublei” cu Real Sociedad cu scorul de 2-0, pe teren propriu. Astfel, scorul înregistrat la general în duelul dintre PSG şi Real Sociedad din optimile Ligii Campionilor a fost 4-1 pentru parizieni.

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii. Antrenorul spaniol a decis să îl înlocuiască la pauza meciului dintre AS Monaco şi PSG. Partida s-a terminat la egalitate, 0-0.

După primele 45 de minute, Kolo Muani a intrat în locul lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG a urmărit repriza secundă din tribune, alături de mama sa.

A doua zi, Kylian Mbappe i-a cerut explicaţii antrenorului de la PSG. Potrivit celor de la L’Equipe, citaţi de marca.com, cei doi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au discutat pentru a „clarifica situaţia” şi pentru a „calma spiritele”.

Întâlnirea a durat minute bune, potrivit sursei mai sus menţionate. Enrique a explicat că decizia are legătură doar cu pregătirea pentru sezonul viitor. PSG va intra în era post-Mbappe. Acelaşi lucru l-a declarat şi Luis Enrique la finalul meciului, care a spus că jucătorii săi trebuie să se obişnuiască fără starul de 25 de ani.

Reclamă

Cu toate acestea, spaniolul l-a asigurat că se va baza pe Mbappe până la finalul sezonului în meciurile decisive ale parizienilor. Potrivit RMC Sport, Mbappe a recunoscut că a fost vorba şi despre lipsa de comunicare între el şi Lus Enrique.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și