Închide meniul

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan: ”Poate reveni mai puternic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 8:16

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan: ”Poate reveni mai puternic”

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia Images

Galatasaray a confirmat plecarea iminentă a lui Olimpiu Moruțan. Chiar antrenorul Okan Buruk a anunțat că fostul jucător de la FCSB va fi împrumutat în acest sezon, pentru a prinde mai multe meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de Ankarugucu, Sivasspor, FC Copenhaga și AEK Atena, mijlocașul cotat la 3.5 milioane de euro va fi cedat chiar în această vară. Cei de la Ankaragucu par a avea cele mai mari șanse la transfer.

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan

„Moruțan este una dintre investițiile acestui club. El a făcut procesul de pregătire cu noi. Credem că dacă joacă un an meci de meci, poate reveni mai puternic. Este un jucător tânăr și talentat.

Cel mai mare minus al lui este că nu are meciuri în picioare. Dacă va juca, poate fi unul dintre jucătorii importanți ai Galatasaray anul viitor. Trebuie să evolueze într-un loc în care să poată juca și să performeze în acest sens”, a spus Okan Buruk, citat e digisport.ro.

Antrenorul lui Sivasspor, gata să-l facă vedetă pe Olimpiu Moruțan

Antrenorul lui Sivasspar, Riza Calimbay, l-a lăudat pe Olimpiu Moruțan, pe care îl așteaptă să vină sub formă de împrumut de la Galatasaray.

Reclamă

Cotidianul Hurriyet notează că Sivasspor și Galatasaray s-au înțeles asupra împrumutului lui Olimpiu Moruțan, jucătorul urmând să semneze documentele în următoarele zile.

“Ar fi bine să se facă mutarea. Este unul dintre numele pe care le-am propus conducerii. E un fotbalist adevărat. Poate acolo nu a găsit şansa pe care o dorea. Poate nu s-a adaptat. La noi este totul posibil. Va juca şi în cupele europene. Pentru el este foarte important. Va dori să se întoarcă la Galatasaray foarte puternic”, a spus Riza Calimbay, conform Hurriyet.

Olimpiu Moruțan e cotat la 3.5 milioane de euro

Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3.5 milioane de euro. A înscris 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în toate competiţiile, dar nu i-a convins pe conducătorii clubului

Reclamă 4 / 0/3

Sivasspor a terminat pe locul 10 în sezonul trecut din Turcia, dar va juca în Europa din postura de câștigătoare a Cupei. Galatasaray a terminat în afara locurilor europene, pe 13.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și