Închide meniul

Antrenorul lui Sivasspor, gata să-l facă vedetă pe Olimpiu Moruțan: „E un fotbalist adevărat!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 22:05

Reclamă
Antrenorul lui Sivasspor, gata să-l facă vedetă pe Olimpiu Moruțan: „E un fotbalist adevărat!

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia

Antrenorul lui Sivasspar, Riza Calimbay, l-a lăudat pe Olimpiu Moruțan, pe care îl așteaptă să vină sub formă de împrumut de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotidianul Hurriyet notează că Sivasspor și Galatasaray s-au înțeles asupra împrumutului lui Olimpiu Moruțan, jucătorul urmând să semneze documentele în următoarele zile.

Antrenorul lui Sivasspor, gata să-l facă vedetă pe Olimpiu Moruțan

Moruțan nu s-a impus la Galatasaray, dar Riza Calimbay vrea să-l transforme într-o adevărată vedetă pe internaționalul român.

“Ar fi bine să se facă mutarea. Este unul dintre numele pe care le-am propus conducerii. E un fotbalist adevărat. Poate acolo nu a găsit şansa pe care o dorea. Poate nu s-a adaptat. La noi este totul posibil. Va juca şi în cupele europene. Pentru el este foarte important. Va dori să se întoarcă la Galatasaray foarte puternic”, a spus Riza Calimbay, conform Hurriyet.

Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3.5 milioane de euro. A înscris 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în toate competiţiile, dar nu i-a convins pe conducătorii clubului

Reclamă
Reclamă

Sivasspor a terminat pe locul 10 în sezonul trecut din Turcia, dar va juca în Europa din postura de câștigătoare a Cupei. Galatasaray a terminat în afara locurilor europene, pe 13.

Giovanni Becali a spus că Moruțan ar putea rămâne la Galatasaray

În urmă cu o săptămână, Giovanni Becali asigura că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău pot primi o nouă șansă la Galatasaray. 

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze.

Reclamă

Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adevăratul motiv pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus la Galatasaray

Victor Becali a explicat care este motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus în Turcia. Internaţionalul român are dificultăţi în a se înţelege cu coechipierii săi, dar şi cu staff-ul tehnic.

„Ce să se întâmple? Să cred că nu-l băgau ăia că trebuie să-i dea FCSB bani Botoșaniului? Cum să cred asemenea bazaconii? (…) L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjuctură. Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan. Nu știu ce va fi cu el, deocamdată nu s-a pus problema să plece„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și