Închide meniul

Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan! Ce urmează pentru mijlocaşul naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iulie 2023, 18:17

Reclamă
Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan! Ce urmează pentru mijlocaşul naţionalei

Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruțan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia Images

Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan. Konyaspor şi Pendikspor şi-l doreau pe jucătorul naţionalei, dar Galatasaray a decis să îl păstreze pe mijlocaşul român. Sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a impresionat la Pisa, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray vrea să renunţe însă la celălalt jucător român pe care îl are în lot, Alex Cicâldău. Universitatea Craiova şi-a manifestat dorinţa de a-l repatria pe fostul ei jucător, dar sunt şanse reduse ca acesta să ajungă în România.

Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan

Potrivit fotomac.com.tr, antrenorul Galatei, Okan Buruk, a insistat ca Olimpiu Moruţan să rămână la formaţia din Istanbul.

Olimpiu Moruţan (24 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro. În 2021 Gigi Becali îl vindea pe Moruţan la Galatasaray pentru o sumă de 4.2 milioane de euro. La vremea respectivă Olimpiu Moruţan era cotat de transfermarkt.com la 2.8 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan s-a întors în această vară la Galatasaray, după ce împrumutul lui la Pisa s-a încheiat. La Pisa Olimpiu Moruţan a fost coleg cu bunul său prieten, Marius Marin, şi el internaţional român.

Reclamă

Moruţan a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Înainte de revenirea la Galatasaray, au existat discuţii şi despre o eventuală mutare a lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Giovanni Becali a declarat, în trecut, că o decizie în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan se va lua în iulie, atunci când se va deshide perioada de mercato. De asemenea, agentul de jucători a mai dezvăluit că Moruţan ar putea reveni la FCSB doar sub formă de împrumut.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray.

Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2: „Sper să aveţi mai multă încredere în mine”

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2. Introdus de Edi Iordănescu în minutul 57, Moruţan a pasat decisiv la ambele goluri marcate de Mihăilă la Lucerna.

Jucătorul lui Parma a înscris în minutele 89 şi 90+2 şi a adus un punct nesperat pentru România în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024.

Elveţia a controlat duelul cu România de la Lucerna, dar a scăpat printre degete cele trei puncte. După ce elveţienii au dominat 85 de minute, cele două schimbări efectuate de Edi Iordănescu în minutul 57 au schimbat soarta jocului.

Valentin Mihăilă a înscris cele două goluri ale României, iar Olimpiu Moruţan a fost de fiecare dată pasatorul decisiv.

La finalul duelului de la Lucerna, la fel ca Valentin Mihăilă, Olimpiu Moruţan a avut un discurs dur şi s-a plâns de criticile primite din România, cerând ca lumea să aibă mai multă încredere în el pe viitor:

Mă bucur că am scos un rezultat bun. Sperăm să o ținem tot așa și să nu pierdem niciun meci până la final. Sincer, când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă așteptam nici eu. Mă bucur că am contribuit la goluri și am dat două pase de gol. Sper să o țin tot așa. Ce să vă explic la pase? Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. Sper să aveți pe viitor mai multă încredere în mine și să vă bucurați tot timpul când o să joc”, a declarat Olimpiu Moruţan, după Elveţia – România.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și