Închide meniul

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2: „Sper să aveţi mai multă încredere în mine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 10:09

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2: „Sper să aveţi mai multă încredere în mine

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu

Olimpiu Moruţan, la naţionala României / ProfiMedia

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2. Introdus de Edi Iordănescu în minutul 57, Moruţan a pasat decisiv la ambele goluri marcate de Mihăilă la Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Parma a înscris în minutele 89 şi 90+2 şi a adus un punct nesperat pentru România în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024.

Olimpiu Moruţan a răbufnit după Elveţia – România 2-2: „Sper să aveţi mai multă încredere în mine”

Elveţia a controlat duelul cu România de la Lucerna, dar a scăpat printre degete cele trei puncte. După ce elveţienii au dominat 85 de minute, cele două schimbări efectuate de Edi Iordănescu în minutul 57 au schimbat soarta jocului.

Valentin Mihăilă a înscris cele două goluri ale României, iar Olimpiu Moruţan a fost de fiecare dată pasatorul decisiv.

La finalul duelului de la Lucerna, la fel ca Valentin Mihăilă, Olimpiu Moruţan a avut un discurs dur şi s-a plâns de criticile primite din România, cerând ca lumea să aibă mai multă încredere în el pe viitor:

Reclamă

„Mă bucur că am scos un rezultat bun. Sperăm să o ținem tot așa și să nu pierdem niciun meci până la final. Sincer, când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă așteptam nici eu. Mă bucur că am contribuit la goluri și am dat două pase de gol. Sper să o țin tot așa. Ce să vă explic la pase? Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. Sper să aveți pe viitor mai multă încredere în mine și să vă bucurați tot timpul când o să joc”, a declarat Olimpiu Moruţan, după Elveţia – România.

Olimpiu Moruţan: „În România ne critică tot timpul lumea”

La finalul meciului cu Elveţia, Olimpiu Moruţan a recunoscut că România a avut noroc, dar a cerut ca naţionala să fie sprijinită mai mult. Moruţan s-a plâns de criticile primite de echipa lui Edi Iordănescu:

„Cu o echipă așa mare precum Elveția, toți știm ce jucători au. Ne bucurăm că am făcut un efort mare și am scos un rezultat bun aici. Sperăm să câștigăm următoarele meciuri cu Israel, cu Kosovo și acasă cu Elveția, de ce nu?

Reclamă 4 / 0/3

A fost mai mult noroc în seara aceasta, dar rezultatul ne ajută. Îți trebuie și noroc, normal. În România sunt tot timpul critici. Am stat un an în Italia și n-am fost criticat niciodată după un meci mai prost. Am avut o evoluție foarte bună în Italia, în Serie B, un campionat foarte dificil, dar lumea nu știe. Am fost criticat o dată, dar cu bun simț. În România ne critică tot timpul lumea, nu știu de ce suntem un popor așa. Au și dreptate, nu pot să zic că nu au, dar să fie mai mult cu noi, să ne ajute ca să ne putem și noi califica la un Campionat European”, a mai spus Olimpiu Moruţan.

Cum arată clasamentul în grupa României după 4 etape

În celelalte partide din Grupa I, Israelul a reușit să o învingă pe Andorra cu scorul de 2-1, în timp ce selecționata din Belarus a câștigat, pe teren propriu, meciul cu Kosovo, cu scorul de 2-1.

În urma ultimelor rezultate înregistrate, România și-a menținut poziția a 2-a în Grupa I, care este condusă de Elveția, care a rămas pe primul loc, chiar dacă a obținut doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu România.

Clasamentul Grupei I

  • Elveția – 10 puncte
  • România – 8 puncte
  • Israel – 7 puncte
  • Belarus – 3 puncte
  • Kosovo – 3 puncte
  • Andorra – 1 punct
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și