Închide meniul

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul de ultimă oră făcut de turci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2022, 22:54

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul de ultimă oră făcut de turci

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Galatasaray a primit o ofertă pentru Olimpiu Moruţan. Jurnaliştii turci anunţă că pe adresa clubului a ajuns o propunere de transfer pentru mijlocaşul român. Fostul jucător de la FCSB ar putea să plece de la gruparea Cim Bom în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3.5 milioane de euro. A înscris 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în toate competiţiile, dar nu i-a convins pe conducătorii clubului.

Galatasaray are o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Potrivit fanatik.com.tr, Moruţan este tot mai aproape de o plecare de la echipa care a făcut un sezon catastrofal şi s-a clasat pe locul 13 în campionat.

Echipele din Super Lig îl doresc pe mijlocaşul român Olimpiu Moruţan. AM aflat că o echipă a depus deja o ofertă oficială la clubul Galatasaray. Este vorba de un împrumut„, anunţă sursa citată.

Ankaragucu este una dintre echipele care, în ultima săptămână, şi-a dorit să îl aducă pe Moruţan sub formă de împrumut. Nu s-a ajuns la un acord, dar sunt şanse să fi revenit cu o nouă ofertă.

Reclamă

Moruțan și Cicâldău au fost puși la zid în presa din Turcia și de fanii lui Galatasaray. Românii au fost considerați unii dintre vinovații pentru dezastrul de la gruparea Cim-Bom din sezonul trecut.

Giovanni Becali a anunțat ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău pot primi o nouă șansă la Galatasaray, a asigurat Giovanni Becali. Cei doi români trebuie să-l impresioneze pe noul lor antrenor, Okan Buruk.

La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze. Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat că nu va mai da „nici 5 bani” pe jucători și că va aduce înapoi la echipă doar fotbaliști împrumutați la alte formații. Latifundiarul din Pipera ia în calcul inclusiv o posibilă revenire a lui Moruțan la FCSB.

Moruțan, dacă vrea să vină împrumut, e ok. Altfel, nu mă interesează. Dacă voi reuși să câștig campionatul sau să mă calific în cupele europene, doar așa mai bag bani în fotbal. Eu nu vreau să mai risc. În trecut am riscat, uneori mi-a ieșit. Acum nu mai vreau să risc”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și