Închide meniul
EXCLUSIV

Ce planuri are Galatasaray cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Anunțul făcut de Giovanni Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 19:42

Ce planuri are Galatasaray cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Anunțul făcut de Giovanni Becali

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău vor primi o nouă șansă la Galatasaray, a asigurat Giovanni Becali. Cei doi români trebuie să-l impresioneze pe noul lor antrenor, Okan Buruk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan și Cicâldău au fost puși la zid în presa din Turcia și de fanii lui Galatasaray. Românii au fost considerați unii dintre vinovații pentru dezastrul de la gruparea Cim-Bom din sezonul trecut, când Galata a terminat pe locul 13.

Giovanni Becali a anunțat ce planuri are Galatasaray cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Nici Dennis Man și nici Valentin Mihăilă nu vor schimba echipa în această vară. Cei doi vor rămâne la Parma.

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze. Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Moruțan și Cicâldău au costat-o pe Galatasaray peste 10 milioane de euro în vara lui 2021, când au fost transferați de la FCSB și Universitatea Craiova.

Reclamă

În sezonul trecut, Cicâldău a bifat 42 de partide și a avut patru goluri și patru assist-uri, în timp ce Moruțan a prins 40 de meciuri, reușind patru goluri și cinci pase decisive.

Galatasaray va fi antrenată de Okan Buruk

După ce au apărut informaţii că Gică Hagi ar fi foarte aproape de o revenire la Galatasaray, turcii au făcut anunţul oficial legat de noul antrenor, Okan Buruk.

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

Reclamă 4 / 0/3

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane. A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Devenit antrenor, fostul mijlocaş în vârstă de 48 de ani a câştigat titlul de campion al Turciei în 2020 cu Istanbul Basaksehir, o premieră pentru această altă echipă din Istanbul.

FCSB e dispusă să-l ia înapoi pe Olimpiu Moruțan

Gigi Becali a anunțat că nu va mai da „nici 5 bani” pe jucători și că va aduce înapoi la echipă doar fotbaliști împrumutați la alte formații. Latifundiarul din Pipera ia în calcul inclusiv o posibilă revenire a lui Moruțan la FCSB.

„Moruțan, dacă vrea să vină împrumut, e ok. Altfel, nu mă interesează. Dacă voi reuși să câștig campionatul sau să mă calific în cupele europene, doar așa mai bag bani în fotbal. Eu nu vreau să mai risc. În trecut am riscat, uneori mi-a ieșit. Acum nu mai vreau să risc.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și