Închide meniul

Galatasaray, din rău în mai rău! Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău a fost umilită acasă de o echipă din Liga 2. Meci nebun cu 8 goluri!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 ianuarie 2022, 16:57

Galatasaray, din rău în mai rău! Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău a fost umilită acasă de o echipă din Liga 2. Meci nebun cu 8 goluri!

Galatasaray, umilită acasă de o echipă din Liga 2

Profimedia

Galatasaray, umilită acasă de o echipă din Liga 2

Galatasaray a disputat un amical cu Tuzlaspor, iar echipa lui Moruțan și Cicâldău a fost umilită la ea acasă. Confruntarea s-a disputat la baza de antrenamente a formației ”Cim-Bom”. Cei doi români legitimați la echipă nu au evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Domenec Torrent a pierdut cu 2-6. În prima repriză, Kurt și-a dat autogol în minutul 15, dar Ezeh i-a adus pe oaspeți în avantaj cu o ”dublă”, în minutele 20 și 28. În repriza secundă, Ehez a reușit hat-trick-ul, în minutul 50. Kurt a marcat și el, în minutul 59. Sahinturk a punctat pentru 5-2, iar Bardhi a închis tabela, în minutul 83. Pentru Galata a mai punctat Bayram, în minutul 66.

Galatasaray se află la cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani. Se află acum abia pe locul 15, cu 10 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, şi un golaveraj negativ, 28-33, la doar 3 puncte deasupra zonei retrogradării.

Citește și:

Olimpiu Moruțan, dorit cu orice preț de Marius Șumudică

Gruparea ”Cim Bom” a început ”curățenia”, astfel că Olimpiu Moruțan se vede nevoit să își găsească o nouă echipă.

Salvarea vine de la Marius Șumudică, care îl vrea Yeni Malatyaspor, grupare care a făcut deja o ofertă concretă pentru mijlocaș, potrivit sporx.com. Domenec Torrent va lua decizia finală.

Reclamă

Cotat la 5 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a bifat 26 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 5 pase decisive.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și