Închide meniul

Olimpiu Moruțan, dorit cu orice preț de Marius Șumudică! Galatasaray are o ofertă pe masă de la Yeni Malatyaspor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 18:41

Olimpiu Moruțan, dorit cu orice preț de Marius Șumudică! Galatasaray are o ofertă pe masă de la Yeni Malatyaspor

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruțan, dorit cu orice preț de Marius Șumudică

Galatasaray se află la cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani. Se află acum abia pe locul 15, cu 10 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, şi un golaveraj negativ, 28-33, la doar 3 puncte deasupra zonei retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea ”Cim Bom” a început ”curățenia”, astfel că Olimpiu Moruțan se vede nevoit să își găsească o nouă echipă. Salvarea vine de la Marius Șumudică, care îl vrea Yeni Malatyaspor, grupare care a făcut deja o ofertă concretă pentru mijlocaș, potrivit sporx.com. Domenec Torrent va lua decizia finală.

Cotat la 5 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a bifat 26 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 5 pase decisive.

Citește și:

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray. Ultimele evoluţii ale celor doi români, dar şi rezultatele echipei le-au adus critici extrem de dure. Mai mult, turcii ar vrea să-l împrumute pe fostul jucător al celor de la FCSB până în vară.

Galata cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pe teren a încasat a 6-a înfrângere în 12 etape, 2-4 cu Hatayspor. Evoluţiile lor i-au înfuriat pur şi simplu pe jurnaliştii turci.

Reclamă

Levent Tüzemen, editorialist la cotidianul Sabah s-a dezlănţuit pur şi simplu. „Şapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”, a spus jurnalistul care i-a şi enumerat pe cei care consideră că ar trebui să plece de la echipă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și