Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit: ”Nu i-am recomandat eu la Galatasaray pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 10:42

Gică Hagi a răbufnit: ”Nu i-am recomandat eu la Galatasaray pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul / Hepta

Gică Hagi a răbufnit, după ce a fost întrebat de turci despre Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Cei doi români au costat-o pe Galatasaray peste 10 milioane de euro în vara lui 2021, când au fost transferați de la FCSB și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Cicâldău a bifat 42 de partide și a avut patru goluri și patru assist-uri, în timp ce Moruțan a prins 40 de meciuri, reușind patru goluri și cinci pase decisive.

Gică Hagi: ”Nu i-am recomandat eu la Galatasaray pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Cei doi români nu au devenit titulari incontestabili și sunt șanse să fie împrumutați. Întrebat despre internaționalii români, ”Regele” a răbufnit și a negat orice implicare în transferurile celor doi mijlocași la fosta sa echipă.

”Cicâldău și Moruțan sunt jucători foarte talentați, dar nu i-am recomandat eu la Galatasaray.

Nu am fost niciodată implicat în transferurile lor. Sunt responsabil doar pentru ce se întâmplă la academia mea, de la Constanța”, a declarat Gică Hagi, citat de sabah.com.

Reclamă

EXCLUSIV Ce planuri are Galatasaray cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău vor primi o nouă șansă la Galatasaray, a asigurat Giovanni Becali. Cei doi români trebuie să-l impresioneze pe noul lor antrenor, Okan Buruk.

Moruțan și Cicâldău au fost puși la zid în presa din Turcia și de fanii lui Galatasaray. Românii au fost considerați unii dintre vinovații pentru dezastrul de la gruparea Cim-Bom din sezonul trecut, când Galata a terminat pe locul 13.

Nici Dennis Man și nici Valentin Mihăilă nu vor schimba echipa în această vară. Cei doi vor rămâne la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze. Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruțan, așteptat cu brațele deschise la Sivasspor

Olimpiu Moruțan are șanse foarte mari să ajungă la Sivasspor, după un singur sezon petrecut la Galatasaray. Antrenorul Riza Calimbay îl așteaptă cu brațele deschise.

Cotidianul Hurriyet notează că Sivasspor și Galatasaray s-au înțeles asupra împrumutului lui Olimpiu Moruțan, jucătorul urmând să semneze documentele în următoarele zile.

„Ni-l dorim pe Moruțan. Nu este nicio problemă cu transferul în acest moment. Negocierile continuă. Sper că le vom finaliza”, a spus Riza Calimbay, conform aa.com.tr.   

În urmă cu două zile, Riza Calimbay l-a lăudat pe Olimpiu Moruțan și a promis că îl va transforma într-o adevărată vedetă la Sivasspor.

“Ar fi bine să se facă mutarea. Este unul dintre numele pe care le-am propus conducerii. E un fotbalist adevărat. Poate acolo nu a găsit şansa pe care o dorea. Poate nu s-a adaptat. La noi este totul posibil. Va juca şi în cupele europene. Pentru el este foarte important. Va dori să se întoarcă la Galatasaray foarte puternic”, a spus Riza Calimbay, conform Hurriyet.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi a răbufnit
  • Ce le-a spus turcilor despre Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și