Închide meniul

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău! Anunțul momentului pentru români

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 16:34

Reclamă
Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău! Anunțul momentului pentru români

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci pentru Galatsaray / Profimedia

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău! Clubul din Istanbul i-a împrumutat pe cei doi români la Ankaragucu și, respectiv, Konyaspor, în cadrul acestui sezon, iar acum oficialii formației au decis ce se va întâmpla cu aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan și Cicâldău mai au contract cu Galatasaray până în 2026, iar aceștia vor reveni la echipă după împrumuturi.

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău

Totuși, potrivit informațiilor oferite de Milliyet, antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a stabilit deja lista jucătorilor pe care se va baza în sezoul viitor. Din păcate, Moruțan și Cicâldău nu se află pe această listă.

„Okan Buruk va lua decizii radicale, în special în privința fotbaliștilor străini. Cicâldău, Dubois, Moruțan și Ross, care s-au întors din împrumuturi, nu sunt luați în calcul pentru sezonul următor”, a notat publicația menționată anterior.

De asemenea, Okan Buruk va renunța și la o serie de vedete din lotul galatei. Este vorba despre: Tanguy Ndombele, Carlos Vinicius, Serge Aurier, Sergio Oliveira, Tete și Wilfried Zaha.

Reclamă
Reclamă 4

În acest sezon, Cicâldău a adunat 32 de meciuri la Konyaspor, în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive. De cealaltă parte, Moruțan a jucat 37 de meciuri la Ankaragucu și a înscris 5 goluri și 4 pase decisive.

Olimpiu s-a accidentat grav în luna aprilie și va rata EURO 2024. Acesta a suferit o ruptură la tendonul lui ahile, accidentare care îl va ține departe de teren până în toamnă.

Mesaj emoţionant pentru Moruţan, înainte de EURO 2024: „Dacă aş putea schimba ceva, l-aş vrea pe Moru aici”

Nicolae Stanciu a avut un mesaj emoţionant pentru Moruţan, înainte de EURO 2024. Lotul României s-a reunit, iar căpitanul naţionalei a prefaţat turneul final.

Reclamă

Stanciu a vorbit despre revederea cu coechipierii de la echipa naţională. El nu l-a uitat însă nici pe Olimpiu Moruţan, jucător care a contribuit din plin la calificarea la EURO 2024.

„Am vorbit cu el. Şi eu am trecut printr-o accidentare care m-a ţinut departe de gazon cam cât o să îl ţină şi pe el, dar accidentări diferite. Nu cred că îl putem încuraja noi cu mesajele pe care le dăm, pentru că nu suntem în pielea lui, mai ales că era un moment important.

Am vrut să ştie că suntem alături de el, să ştie că nu e singur. Cu siguranţă vom juca şi cu gândul la el la acest European.

Dacă aş putea schimba ceva, l-aş vrea pe Moru aici”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru FRF TV.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și