Închide meniul

GALERIE FOTO | Inter și AC Milan își unesc forțele pentru a construi noul stadion. Care sunt costurile arenei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 16:48

GALERIE FOTO | Inter și AC Milan își unesc forțele pentru a construi noul stadion. Care sunt costurile arenei

inter.it

Așa va arăta noul stadion din Milano

Arhitecții firmelor Populous și Manica/Sportium și-au propus ca actuala arenă să devină parte dintr-un proiect grandios, iar noul stadion să fie amplasat pe locul unde în prezent se află parcarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Propunerile noastre sunt în concordanță cu cele 16 condiții expuse de municipalitate și de consilul local, în noiembrie 2019. Noul concept își propune ca stadionul să devină un adevărat orășel sportiv care să poată fi folosit pe parcursul întregului an. Spațiile verzi vor avea o suprafață de 106.000 metri pătrați (aproape dublu decât cea actuală – 56.000 mp)", se arată în comunicatul firmelor desemnate să construiască noul San Siro. 

Care sunt costurile arenei

Proiectul este unul grandios, iar costurile vor fi pe măsură. 

"FC Internazionale Milano și AC MIlan consideră esențial, mai ales în lumina evenimentelor din prezent, să demareze un proiect cu o investiție privată de peste un miliard de euro, care va genera mii de slujbe noi și va deveni o parte importantă în dezvoltarea orașului Milano și a fotbalului din Italia", se mai arată în comunicat. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și