Închide meniul

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal! Galezul era printre favoriții lui Carlo Ancelotti la Real Madrid. Când își va anunța decizia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 11:34 / Actualizat: 5 iunie 2021, 14:54

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal! Galezul era printre favoriții lui Carlo Ancelotti la Real Madrid. Când își va anunța decizia

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Gareth Bale vrea să se retragă

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal. După sezoane bune în care a fost ținta principală a fanilor lui Real Madrid, galezul a mers „acasă”, la Tottenham, însă nu și-a regăsit forma de altă dată nici în Nordul Londrei. De altfel, în ultimii ani, Gareth Bale a mai jucat la nivel înalt doar pentru naționala Țării Galilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale se gândește la retragere

La Real Madrid, Bale a avut o relație complicată cu Zinedine Zidane. Fanii au crezut că acesta se va descătușa de probleme la Tottenham, dar se pare că Bale și-a pierdut complet motivația pentru fotbal.

MARCA notează că fotbalistul legitimat la Real Madrid se gândește serios să se retragă după EURO 2020. Bale ar putea astfel să se concentreze asupra golfului, una dintre marile sale pasiuni.

Gareth va reveni la Real Madrid pe 30 iunie, odată ce împrumutul său la Tottenham va expira. Galezul mai are un singur an de contract cu formația din capitala Spaniei, însă înțelegerea ar putea fi încheiată de comun acord încă din această vară. 12 milioane de euro pe sezon este salariul lui Bale la Real Madrid, unul dintre cele mai mari din echipă.

Ancelotti îl voia pe Bale la Real Madrid

Vestea posibilei retrageri a lui Gareth Bale vine ca un șoc pentru Carlo Ancelotti, noul antrenor de la Real Madrid. Italianul a fost mereu fanul jucătorului galez, reușind să-l transforme într-un superstar.

Reclamă

De altfel, Ancelotti l-a inclus pe Bale în planurile sale pentru sezonul următor. Rămâne de văzut ce decizie va lua galezul, ținând cont că Zidane nu mai este pe Bernabeu.

Crescut la Southampton, Gareth Bale s-a transferat la Tottenham în 2007. Real Madrid îl transfera în 2013, pentru 101 milioane de euro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gareth Bale vrea să se retragă
  • Când își va anunța decizia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și