Închide meniul

Gaziantep, înfrângere la limită cu Fenerbahce după revenirea lui Marius Şumudică! Niţă şi Drăguş, integralişti

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 20:43

Gaziantep, înfrângere la limită cu Fenerbahce după revenirea lui Marius Şumudică! Niţă şi Drăguş, integralişti

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid - FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Gaziantep a suferit o înfrângere la limită cu Fenerbahce după revenirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică! Echipa antrenorului român a fost învinsă de Fenerbahce, în etapa cu numărul 20 din campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Fenerbahce s-a impus cu 1-0, graţie unui gol marcat pe final. Kahveci a marcat în minutul 81 şi a obţinut cele trei puncte pentru echipa sa.

Gaziantep, înfrângere la limită cu Fenerbahce după revenirea lui Marius Şumudică!

Fenerbahce a venit pe terenul lui Gaziantep cu gândul de a obţine cele trei puncte şi a atacat încă din primul minut. Liderul a dominat categoric partida, iar jucătorii lui Marius Şumudică au rezistat până în minutul 81, atunci când a înscris Kahveci.

În minutul 50, Edin Dzeko a ratat un penalty, trimiţând în bara porţii lui Florin Niţă.

Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au fost titulari. Maxim a fost înlocuit în minutul 89, în timp ce Junior Morais a fost lăsat pe banca de rezerve.

Reclamă

Fenerbache a ajuns la 53 de puncte în campionatul din Turciei, fiind în acest moment la cinci puncte în faţa rivalei Galatasaray, care are un meci mai puţin disputat. Galatasaray va juca luni, pe teren propriu, cu Kayserispor. De partea cealaltă, Gaziantep se află pe locul 21, la un singur punct de primul loc retrogradabil.

Etapa viitoare, Gaziantep va merge pe terenul celor de la Sivasspor, ocupanta locului 11 din Turcia, în timp ce Fenerbahce va juca cu Samsunspor, una din contracandidatele lui Gaziantep la evitarea retrogradării.

Marius Şumudică, detalii savuroase din dialogul purtat cu Fatih Terim

Marius Şumudică a oferit detalii savuroase din dialogul purtat cu Fatih Terim. Antrenorul român a fost internet în Turcia, după ce a suferit pneumonie şi a fost diagnosticat şi cu Covid-19, iar pe patul de spital, a fost sunat de Fatih Terim. „Şumi” a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul turc.

Reclamă 4 / 0/3

Fatih Terim l-a sunat pe Marius Şumudică pentru a-i ura însănătoşire grabnică, în perioada în care era internat. Revenit pe banca lui Gaziantep, antrenorul român a dezvăluit ce i-a spus, de fapt, tehnicianul turc.

„Şumi” a mărturisit că apelul primit de la Fatih Terim i-a dat o stare mai bună, mai ales după ce antrenorul turc i-a spus că ţara are nevoie de el, astfel că trebuie să iasă cât mai repede din spital.

„Multe mulţumiri lui Fatih Terim. M-a sunat când eram în spital. Mi-a spus că ţara are nevoie de mine şi că sunt unul dintre cei mai buni. Apelul lui Faih Terim a fost mai benefic pentru mine decât un antibiotic”, a transmis Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și