Închide meniul

Gaziantep s-a retras oficial din campionat după cutremurul devastator din Turcia! ”Nici nu mai avem putere să vorbim despre fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 12:12

Gaziantep s-a retras oficial din campionat! Clubul la care este legitimat Alexandru Maxim a anunţat că nu mai juca în acest sezon în campionatul Turciei, ca urmare a cutremurului devastator din 6 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După un asemenea dezastru, nici nu mai avem putere să vorbim despre fotbal. Nu este posibil ca clubul nostru să îşi continue activităţile sportive în toate aceste condiţii dificile.

Gaziantep s-a retras din campionat

Prin decizia Consiliului de Administraţie, Clubul de Fotbal Gaziantep a decis retragerea din competiţiile Superligii şi Cupa Turciei în sezonul 2022-2023. Credem că oraşul şi ţara noastră se vor vindeca de rănile acestui cutremur devastator cât mai curând posibil. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături”, a anunţat Gaziantep.

Şi echipele Hatayspor, Yeni Maltyaspor şi Adanaspor şi-au anunţat retragerea din campionat. Cutremurele din Turcia şi Siria, de la începutul săptămânii, s-au soldat cu peste 28.000 de decese.

Alexandru Maxim poate ajunge la Beșiktaș

Presa din Turcia anunță că jucătorii lui Gaziantep pot juca sub formă de împrumut la alte echipe, până la finalul sezonului. Astfel că pe urmele lui Alexandru Maxim se află Beșiktaș, echipa de pe locul 4 din Superlig.

Reclamă

Dorit de antrenorul Şenol Güneş, Maxim are parte de un sezon excelent, în care a marcat 5 goluri și a oferit 10 assist-uri, în cele 25 de meciuri disputate în toate competițiile.

Alex Maxim, în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia

Alex Maxim a fost în stare de şoc după cutremurele teribile din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismelor de magnitudine 7,8, respectiv 7.5.

„Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case”, a declarat Alex Maxim, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Cutremurele din Turcia şi Siria, de la începutul săptămânii, s-au soldat cu peste 28.000 de decese
  • Gaziantep s-a retras din campionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și