Închide meniul

Gazzetta dello Sport, cuvinte uriașe despre Ciprian Tătărușanu: ”Este un nou erou pentru rossoneri, un jucător fundamental”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 8:27 / Actualizat: 8 noiembrie 2021, 10:09

Gazzetta dello Sport, cuvinte uriașe despre Ciprian Tătărușanu: ”Este un nou erou pentru rossoneri, un jucător fundamental”

Gazzetta dello Sport, cuvinte uriașe despre Ciprian Tătărușanu

Profimediaimages

”După intervenția în fața lui Lautaro, un fan din tribune a spus ”Maignan va trebui să transpire când va reveni”. A fost o glumă, evident, dar spune totul despre călătoria lui Ciprian Tătărușanu din ultimele trei săptămâni. Intervenția i-a permis lui Milan să rămână în vârful clasamentului și să țină adversarii la distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazzetta dello Sport: Ciprian Tătărușanu este pentru rossoneri un nou erou

Ciprian este pentru rossoneri un nou erou. Un nou jucător fundamental în echipă și pentru rezultate. El s-a văzut aruncat în luptă în meciul cu Verona, după ce parterenul său a ajuns pe masa de operație. Nu a clacat, pentru că are 35 de ani, peste 400 de meciuri și 10 ani de echipă națională în spate.

Fanii erau încă îngrijorați după meciurile amicale din vară. Dar parada de la penalty demonstrează că Milan e pe mâini bune. Și asta nu a fost prima oară când Tătărușanu a fost decisiv. A fost cu Torino, Roma și Porto”, au scris italienii.

Citește și:

Reacția lui Tătărușanu după Milan – Inter 1-1

Ajuns titularul lui Stefano Pioli, Tătărușanu a avut o paradă spectaculoasă. În minutul 27, a intervenit salvator la execuția lui Lautaro și a scos mingea de lângă bară. Din păcate pentru el, Inter marcase deja un gol de la 11 metri. Fostul jucător al lui AC Milan, Hakan Calhanoglu, reușise să înscrie de la punctul cu var.

„L-am studiat foarte bine pe Lautaro Martinez alături de ceilalți coechipieri. Ne-am pregătit și pentru Calhanoglu, dar și el mă știa pe mine (n.r. a început să zâmbească). Voi da totul pentru a continua la fel„, a declarat Ciprian Tătărușanu la microfonul DAZN, citat de milannews.it.

Reclamă

Portarul român a devenit titular la AC Milan după accidentarea suferită de francezul Mike Maignan, cel pentru care rossonerii i-au plătit lui Lille 14.3 milioane de euro.

„El știe foarte bine ce înseamnă, pentru un portar, să salvezi un penalty. Relația mea cu Maignan este una foarte bună. Am încercat să îl ajut când a venit, eu vorbesc în franceză și nu a fost ușor pentru el să schimbe țara și campionatul. A avut un start bun, este un goalkeeper extraordinar. Din păcate, s-a accidentat. Eu m-am antrenat pentru a fi pregătit să intru, a apărut oportunitatea și acum sunt fericit că joc la acest nivel„, a mai spus Tătărușanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Milan – Inter 1-1
  • Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și