Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătărușanu, prima reacție după ce a fost erou în AC Milan – Inter 1-1. A dezvăluit cum i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez. „A apărut această oportunitate”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2021, 1:20

Ciprian Tătărușanu, prima reacție după ce a fost erou în AC Milan – Inter 1-1. A dezvăluit cum i-a apărat un penalty lui Lautaro Martinez. „A apărut această oportunitate

Ciprian Tătărușanu, titular în Chelsea - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan /Profimediaimages

Ajuns titularul lui Stefano Pioli, Tătărușanu a avut o paradă spectaculoasă. În minutul 27, a intervenit salvator la execuția lui Lautaro și a scos mingea de lângă bară. Din păcate pentru el, Inter marcase deja un gol de la 11 metri. Fostul jucător al lui AC Milan, Hakan Calhanoglu, reușise să înscrie de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a explicat intervenția magică din AC Milan – Inter 1-1

VEZI AICI VIDEO CU PARADA ULUITOARE A LUI CIPRIAN TĂTĂRUȘANU

L-am studiat foarte bine pe Lautaro Martinez alături de ceilalți coechipieri. Ne-am pregătit și pentru Calhanoglu, dar și el mă știa pe mine (n.r. a început să zâmbească). Voi da totul pentru a continua la fel„, a declarat Ciprian Tătărușanu la microfonul DAZN, citat de milannews.it.

Portarul român a devenit titular la AC Milan după accidentarea suferită de francezul Mike Maignan, cel pentru care rossonerii i-au plătit lui Lille 14.3 milioane de euro.

El știe foarte bine ce înseamnă, pentru un portar, să salvezi un penalty. Relația mea cu Maignan este una foarte bună. Am încercat să îl ajut când a venit, eu vorbesc în franceză și nu a fost ușor pentru el să schimbe țara și campionatul. A avut un start bun, este un goalkeeper extraordinar. Din păcate, s-a accidentat. Eu m-am antrenat pentru a fi pregătit să intru, a apărut oportunitatea și acum sunt fericit că joc la acest nivel„, a mai spus Tătărușanu.

Reclamă
Citește și:

Ciprian Tătărușanu a stârnit reacții fabuloase

A fost primul penalty pe care Ciprian Tătărușanu îl apără în tricoul lui AC Milan, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fanii au făcut show pe rețelele sociale.

A fost imens în ultimele 3 meciuri! Ne-a ținut în joc cu trei parade. Știu că nu este portarul pe care îl voiam, dar și-a arătat clasa. Grazie Tătă!”, a reacționat un suporter.

A fost o paradă senzațională. Sunt impresionată de toți cei care ajung în poarta lui Milan. Donnarumma, Maignan și acum Tătărușanu!”, a scris un alt fan.

Reclamă 4 / 0/3

Este cea mai bună paradă pe care am văzut-o! Tătărușanu e incredibil!”, a postat un alt suporter.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și