Închide meniul
VIDEO

George Puşcaş a marcat din nou în Italia! A înscris în Pisa – Cremonese 3-0 şi a sărbătorit alături de fani urcarea pe primul loc în Serie B

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2022, 19:52

George Puşcaş a marcat din nou în Italia! A înscris în Pisa – Cremonese 3-0 şi a sărbătorit alături de fani urcarea pe primul loc în Serie B

George Puscaş, în extaz după golul marcat în Pisa - Cremonese 3-0

Profimediaimages

Puşcaş, care a intrat pe teren în minutul 65, a marcat în minutul 89. Celelalte goluri au fost înscrise de Torregrossa, în minutele 9 (penalty) şi 51. În minutul 42, Zanimacchia de la Cremonese a ratat o lovitură de departajare. Celălalt român de la Pisa, Marius Marin, a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 34.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, gol în Pisa – Cremonese 3-0

La finalul partidei, românii de la Pisa au făcut show în faţa peluzei umplută până la refuz. Fanii au cântat, au aprins torţe şi au fluturat steaguri imense.

Pisa este lider în clasament, cu 55 de puncte, în timp ce Cremonese este pe trei, cu 53 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de Lecce, care are 54 de puncte.

George Puşcaş este împrumutat de la Reading şi poate juca, sezonul viitor, în Serie A. Italienii au opţiunea de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro, la vară, dacă obţin promovarea. Puşcaş a mai jucat în trecut pentru italienii de la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

Atacantul român are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermark, de două ori mai puţin decât avea în 2019.

Reclamă

George Puşcaş, pasă de gol în Pordenone – Pisa 0-1

Atacantul român a fost decisiv în Pordenone – Pisa 0-1, unde a oferit pasa de gol la reușita de trei puncte a oaspeților. George Pușcaș i-a pasat lui Ernesto Torregrossa, în minutul 26. Reușita atacantului a decis confruntarea, iar Pisa a urcat pe podium în Serie B, cu 52 de puncte.

În urma prestației sale, italienii de la tuttomercatoweb.com i-au oferit nota 6.5, aceasta fiind una dintre cele mai mari din echipă. Marius Marin, coechipierul său, a primit nota 6.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și