Închide meniul

George Puşcaş are ambiţii mari la Genoa! Atacantul român vrea să-i readucă pe „grifoni” în Serie A: „O să dau totul!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 11:00

George Puşcaş are ambiţii mari la Genoa! Atacantul român vrea să-i readucă pe „grifoni în Serie A: „O să dau totul!

George Puşcaş a semnat cu Genoa

George Puşcaş a semnat cu Genoa / Facebook Genoa

  • George Puşcaş are ambiţii mari la Genoa
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

George Puşcaş (26 ani) are ambiţii mari la Genoa. Atacantul român le-a făcut o promisiune fanilor, după ce a fost prezentat oficial. „Puski” vrea să-i readucă pe „grifoni” în Serie A în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3,5 milioane de euro este cota actuală a atacantului de 26 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În această vară, Puşcaş a fost dorit şi de o altă echipă din Italia, Cagliari.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

George Puşcaş are ambiţii mari la Genoa

„Când ajungi la un club ca acesta, cu astfel de suporteri, simţi că totul trebuie să meargă în direcţia bună. Va fi un campionat în care voi încerca să răsplătesc căldura suporterilor care deja m-au făcut să mă simt bine. O să dau tot ce am mai bun pentru asta. Restul va veni ca o consecinţă.

Reclamă

Seria B din acest an va fi foarte puternică. Fiecare club este gata pentru spectacol. Care este rolul meu? Mă simt bine ca primul atacant. Există această dorinţă de a reveni în Serie A. O dorinţă mare. Şi de asta a fost nevoie pentru ca cei de aici să mă convingă”, a declarat George Puşcaş, potrivit tuttomercatoweb.

Pușcaș mai avea contract cu Reading până în 2024. El a semnat cu formația engleză în 2019, iar de atunci a adunat 91 de meciuri și a marcat 20 de goluri.

Reclamă

George Puşcaş a semnat cu Genoa

George Puşcaş a semnat cu Genoa. Gruparea din Serie B l-a transferat de la Reading şi a făcut anunţul oficial. I-a pregătit o prezentare spectaculoasă atacantului de 26 de ani, care are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

„George Pușcas este un nou jucător de la Genoa. Atacantul născut în 1996 vine de la Reading FC. În Italia, a îmbrăcat tricourile lui Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa, având 127 de apariții între Serie A și Serie B şi marcând 39 de goluri. Se poate lăuda cu 30 de apariții și 8 goluri la naționala României„, a transmis Genoa pe contul de Instagram.

Chiar dacă internaţionalul român va pleca sub formă de împrumut, noua lui echipă are obligaţia să îl transfere definitiv până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

”George Puscas este noul atacant al clubului Genoa CFC! Cea mai veche grupare fotbalistica din Italia si-a asigurat serviciile atacantului roman, printr-un transfer temporar de un sezon si drept de cumparare pentru alte trei sezoane. Mult succes, George!”, a scris impresarul lui Puşcaş, Cătălin Sărmășan, pe contul de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România - Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a "tricolorilor"
Echipa naţională • 22 mart., 20:58
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România – Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a „tricolorilor”
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia
Echipa naţională • 20 mart., 19:11
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: „Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari - Sampdoria 0-1
AntenaPLAY • 16 mart., 19:38
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!