Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | George Puşcaş a semnat cu Genoa! Este noul „gladiator” din Serie B. Prima reacţie a românului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2022, 18:37

OFICIAL | George Puşcaş a semnat cu Genoa! Este noul „gladiator din Serie B. Prima reacţie a românului

George Puşcaş a revenit în Italia şi a semnat cu Genoa

George Puşcaş, noul jucător de la Genoa / Colaj Instagram

George Puşcaş a semnat cu Genoa. Gruparea din Serie B l-a transferat de la Reading şi a făcut anunţul oficial. I-a pregătit o prezentare spectaculoasă atacantului de 26 de ani, care are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcas este un nou jucător de la Genoa. Atacantul născut în 1996 vine de la Reading FC. În Italia, a îmbrăcat tricourile lui Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa, având 127 de apariții între Serie A și Serie B şi marcând 39 de goluri. Se poate lăuda cu 30 de apariții și 8 goluri la naționala României„, a transmis Genoa pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Genoa Cfc (@genoacfcofficial)

George Puşcaş a semnat cu Genoa

Chiar dacă internaţionalul român va pleca sub formă de împrumut, noua lui echipă are obligaţia să îl transfere definitiv până în 2023.

Reclamă

George Puscas este noul atacant al clubului Genoa CFC! Cea mai veche grupare fotbalistica din Italia si-a asigurat serviciile atacantului roman, printr-un transfer temporar de un sezon si drept de cumparare pentru alte trei sezoane. Mult succes, George!”, a scris impresarul lui Puşcaş, Cătălin Sărmășan, pe contul de Facebook.

Genoa a făcut şi un montaj spectaculos prin care a anunţat transferul lui Puşcaş. Românul este noul „gladiator” al echipei.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Genoa Cfc (@genoacfcofficial)

Puşcaş a avut şi o primă reacţie după ce a devenit noul jucător al echipei care are patru puncte după primele două etape din a doua ligă a Italiei. „Forza Genoa” a spus internaţionalul român.

View this post on Instagram


A post shared by Genoa Cfc (@genoacfcofficial)

Pușcaș mai avea contract cu Reading până în 2024. El a semnat cu formația engleză în 2019, iar de atunci a adunat 91 de meciuri și a marcat 20 de goluri.

3,5 milioane de euro este cota actuală a atacantului de 26 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În această vară, Puşcaş a fost dorit şi de o altă echipă din Italia, Cagliari.

George Puşcaş, în depresie după România – Muntenegru 0-3

Naţionala lui Edi Iordănescu a fost umilită de Muntenegru, care s-a impus la scor de neprezentare pe stadionul din Giuleşti. Stefan Mugosa a marcat un hat-trick.

Reclamă

De spus nu sunt multe. Nu este nimic de explicat. Am pierdut 3-0 şi nici noi nu ştim ce s-a întâmplat. Ne-am pregătit foarte bine la antrenamente şi a fost o atmosferă foarte bună, aşa că este greu de explicat. După primul gol am căzut puţin psihic. Mă supăra ideea că primim gol, mai ales din faze fixe. Nu a mers?

Fundaşul era în faţa mea, dacă a fost, a fost cu juma de unghie. Eu nu ştiu pentru că în teren nu ai cum să îţi dai seama. Nu ne rămâne decât să facem tot ce ne stă în putinţă să ridicăm mai sus naţionala. Jocul nostru este să merge în teren şi să dăm totul„, a spus George Puşcaş pentru Antena 1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și