Închide meniul

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa! Atacantul român are cifre excelente. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 11:38 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:55

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa! Atacantul român are cifre excelente. Hai, România! În fiecare zi

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa

George Puşcaş, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

George Puşcaş (26 ani) a fost desemnat jucătorul lunii pentru Pisa. Atacantul român cotat la 2.5 milioane de euro a marcat pe bandă rulantă, iar italienii au decis să îl recompenseze cu titlul de cel mai bun jucător al lunii aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, George Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa. A punctat în confruntarea din deplasare cu Frosinone, scor 2-1, din ultima etapă a sezonului de Serie B. Românul a marcat în minutul 16, cu o reluare pe spate din șase metri.

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa

George Pușcaș are 8 reuşite în 17 meciuri disputate pentru Pisa în Serie B. Românul are în cont și un assist.

În ultimul meci, Pisa a câștigat cu 2-1 meciul de la Frosinone. Sibilli a marcat celălalt gol al oaspeților, în timp ce gazdele au punctat prin autogolul lui Leverbe. Mariu Marin, celălalt român din lotul lui Pisa, a fost schimbat în minutul 90+2.

Reclamă

Grație acestui succes, Pisa a terminat pe locul al treilea în Serie B, poziție ce îi asigură prezența la barajul de promovare în primul eșalon din Italia. Echipa lui Pușcaș și Marin va juca cu câștigătoarea duelului dintre locurile 6 și 7, adică Ascoli ori Benevento.

Pușcaș a venit la Pisa în iarnă

George Puşcaş a fost împrumutat la Pisa de la Reading, în iarnă, şi poate juca, sezonul viitor în Serie A. Italienii au opţiunea de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro, la vară, dacă obţin promovarea. Puşcaş a mai jucat în trecut pentru italienii de la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

„Am ajuns aici şi am găsit un grup foarte unit. Am simţit asta din prima clipă. Colegii m-au primit foarte bine. Mai am atât de multe de îmbunătățit și de oferit. Mai este un drum lung de parcurs pentru a ajunge la potențialul meu maxim. Sunt diferențe față de Anglia, evident din punct de vedere tactic pentru că în Italia se joacă mai mult tactic. Tu gestionezi jocul mai mult după părerea mea, iar în Anglia se poate reveni mult mai repede de la 3-0 la 3-3. Acolo este un campionat mult mai fizic”, a spus George Puşcaş la prezentarea oficială de la Pisa.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul român are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermark, de două ori mai puţin decât avea în 2019. George Pușcaș a primit cea mai mare notă, după Monza – Pisa 1-2

Pușcaș a reușit un gol frumos și a fost foarte activ de-a lungul meciului. Jurnaliştii Tuttomercatoweb au lăudat prestaţia internaţionalului român, pe care l-au recompensat cu cea mai mare notă: 7.5.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1
7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
  • George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii pentru Pisa
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și