Închide meniul
VIDEO

George Pușcaș, un nou gol pentru Pisa! Românul și-a calificat echipa în play-off-ul de promovare în Serie A. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 9:40

George Pușcaș, un nou gol pentru Pisa! Românul și-a calificat echipa în play-off-ul de promovare în Serie A. Hai, România! În fiecare zi

George Pușcaș și Marius Marin sunt titulari de bază la Pisa

George Pușcaș și Marius Marin sunt titulari de bază la Pisa / Hepta

George Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa. Atacantul român a punctat în confruntarea din deplasare cu Frosinone, scor 2-1, din ultima etapă a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a înscris golul care a deblocat tabela în confruntarea dintre Frosinone și Pisa. Românul marcat în minutul 16, cu o reluare pe spate din șase metri.

George Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa

VIDEO AICI CU GOLUL LUI GEORGE PUȘCAȘ

A fost a opta reușită pentru George Pușcaș în 17 meciuri disputate pentru Pisa în Serie B. Românul are în cont și un assist.

Până la urmă, Pisa a câștigat cu 2-1 meciul de la Frosinone. Sibilli a marcat celălalt gol al oaspeților, în timp ce gazdele au punctat prin autogolul lui Leverbe. Mariu Marin, celălalt român din lotul lui Pisa, a fost schimbat în minutul 90+2.

Reclamă

Grație acestui succes, Pisa a terminat pe locul al treilea în Serie B, poziție ce îi asigură prezența la barajul de promovare în primul eșalon din Italia. Echipa lui Pușcaș și Marin va juca cu câștigătoarea duelului dintre locurile 6 și 7, adică Ascoli ori Benevento.

Pușcaș a venit la Pisa în iarnă

George Puşcaş a fost împrumutat la Pisa de la Reading, în iarnă, şi poate juca, sezonul viitor în Serie A. Italienii au opţiunea de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro, la vară, dacă obţin promovarea. Puşcaş a mai jucat în trecut pentru italienii de la Inter, Bari, Benevento, Novara şi Palermo.

Atacantul român are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermark, de două ori mai puţin decât avea în 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și