Închide meniul
VIDEO

George Puşcaş, eroul lui Genoa! Internaţionalul român a marcat golul victoriei în ultimul minut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 18:17

George Puşcaş, eroul lui Genoa! Internaţionalul român a marcat golul victoriei în ultimul minut

George Puşcaş a marcat golul victoriei pentru Genoa

George Puşcaş a marcat ăn Benevento - Genoa/ Profimedia

George Puşcaş a fost erou la Genoa în ultimul meci din Serie B. Internaţionalul român a marcat un gol în minutele de prelungire ale partidei, aducând toate cele trei puncte formaţiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Genoa. Internaţionalul român, cotat la trei milioane de euro, evoluează în Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de englezii de la Reading.

George Puşcaş, eroul lui Genoa!

George Puşcaş a fost rezervă în partida din etapa a 21-a din Serie B. Atacantul a fost introdus în minutul 70 al confruntării de pe terenul celor de la Benevento.

Internaţionalul român a adus toate cele trei puncte formaţiei sale, prin golul marcat în minutul 90+4. Puşcaş a înscris printr-o lovitură perfect plasată de cap, din centrarea superbă a lui Sabelli.

Reclamă

Iniţial, Genoa reuşise să deschidă scorul în minutul 12, prin Tello, însă Benevento a reuşit să egaleze prin Coda, în minutul 58.

Graţie succesului din deplasarea de la Benevento, Genoa a acumulat 39 de puncte. Trupa italiană este pe locul trei în Serie B, loc care asigură prezenţa în semifinalele barajului pentru promovarea în prima ligă din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

La Genoa mai evoluează Radu Drăguşin, însă fundaşul central nu a fost în lot pentru partida din această rundă.

Cum arată cotele de piaţă ale „tricolorilor” din Liga a 2-a din Italia

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Valentin Mihăilă s-a confruntat şi el cu accidentări în acest sezon, iar cota sa a scăzut faţă de sezonul trecut, când valora 8.5 milioane de euro. Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Craiova a bifat doar 9 partide în actuala stagiune, marcând trei goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte trei reuşite.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Daniel Boloca, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Eduard Duţu sunt alţi români care evoluează în Serie B.

Reclamă
Recomandări
  • George Puşcaş, erou la Genoa
  • Internaţionalul român a marcat golul victoriei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și