Închide meniul

George Puşcaş i-a dat gol lui Mourinho, dar Tottenham a distrus-o pe Reading

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2020, 16:29

George Puşcaş i-a dat gol lui Mourinho, dar Tottenham a distrus-o pe Reading

DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş

Reading nu a putut să facă faţă echipei antrenate de Jose Mourinho. Tottenham a marcat 4 goluri în doar 52 de minute. Onoarea lui Reading a fost apărată de George Puşcaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul chemat de Rădoi la naţională pentru "dubla" din Liga Naţiunilor cu Irlanda de Nord şi Austria a marcat în minutul 80, din penalty. 

George Puşcaş, criticat după primul sezon la Reading

George Puşcaş a încheiat sezonul abia pe locul 14 al ligii secunde din Anglia, deşi echipa sa, Reading, îşi propunea accederea în Premier League la începutul acestuia.

Site-ul getreading.co.uk a notat evoluţia întregului lot de 32 de jucători al lui Reading, fotbalistul român reuşind să obţină nota 7.

O carieră internaţională notabilă pentru George Puşcaş

După ce a debutat la Inter Milano în 2015, George Puşcaş a fost împrumutat la echipa de ligă secunda Bari în sezonul următor, ajungând mai apoi la formaţii precum Benevento, Novara şi Palermo.

Reclamă

Atacantul a semnat în august 2019 cu Reading, fiind actualmente cel mai scump transfer din istoria clubului.

George Puşcaş, talent şi inconsecvenţă

Deşi britanicii au admis că numărul de goluri reuşite de Puşcaş în acest sezon este unul notabil (7 goluri în ultimele 15 meciuri), inconsecvenţa românului pare a fi principala problemă în momentul de faţă.

După un start de sezon care a adus un gol în Cupa Ligii împotriva lui Wycombe şi o dublă contra lui Cardiff, părea că cerul ar fi singura limită pentru Puşcaş.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, în ciuda hat-trick-ului superb împotriva lui Wigan de la sfârşitul lunii noiembrie, atacantul român a oferit o senzaţie de frustrare şi apariţii destul de inconsecvente la nivel general.

Până acum, George Puşcaş a îmbrăcat de 42 de ori tricoul lui Reading, bifând 14 goluri şi 3 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și