Închide meniul

George Puşcaş, la primul gol al sezonului! Internaţionalul român a deschis scorul în victoria echipei sale, Genoa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 18:17

George Puşcaş, la primul gol al sezonului! Internaţionalul român a deschis scorul în victoria echipei sale, Genoa

George Puşcaş a marcat primul gol pentru Genoa

George Puşcaş, după un meci pentru Genoa/ Twitter

George Puşcaş a reuşit primul gol al sezonului pentru Genoa. Internaţionalul român a pus punct unui secete de aproximativ şapte luni, ultima reuşită a sa pentru o echipă de club având loc la începutul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş evoluează la Genoa de la începutul sezonului, când a fost transferat sub formă de împrumut de formaţia din Serie B de la Reading. Italienii au obligaţia de a-l transfera definitiv la finalul sezonului.

George Puşcaş, la primul gol al sezonului pentru Genoa

George Puşacaş a deschis scorul în partida din etapa a 16-a din Serie B, dintre Genoa şi Sudtirol, în minutul 65. Internaţionalul român a profitat de o respingere a portarului advers, la şutul coechipierului său Hefti, şi a înscris din faţa porţii.

A fost primul gol pentru George Puşcaş din actualul sezon. Internaţionalul român a evoluat în nouă partide în această stagiune pentru Genoa. Atacantul a fost titular şi în ultimele două partide ale echipei naţionale, amicalele cu Slovenia şi Moldova. În partida cu moldovenii, Puşcaş a reuşit un assist la golul lui Olimpiu Moruţan.

Reclamă

Genoa a câştigat în cele din urmă partida cu Sudtirol cu scorul de 2-0, după ce şi Aramu a marcat în minutele de prelungire ale partidei. Formaţia internaţionalului român se află pe locul 4 în clasamentul ligii secunde italiene, cu 26 de puncte, obţinute după 16 runde.

Alexandru Cicâldău, gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a reuşit un gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a executat pe portarul advers, cu un şut de vis, de la aproximativ 25 de metri de poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău evoluează la Al Ittihad Kalba de la începutul acestui sezon, de când a fost împrumutat de echipa sa, Galatasaray. Trupa din Emirate are opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocaşul român, în vârstă de 25 de ani, la finalul sezonului.

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în partida dintre Al Ittihad Kalba şi Al Thaid, din Cupa Emiratelor Arabe Unite. Mijlocaşul român a reuşit să înscrie printr-un şut în forţă, de la peste 20 de metri distanţă de poartă. Portarul advers nu a avut nicio reacţie la golul de senzaţie reuşit de mijlocaşul român. Comentatorul partidei a fost şi el fascinat de golul românului, din minutul 12 al partidei.

Ulterior, Al Ittihad a reuşit să mai înscrie alte cinci goluri, câştigând partida din optimiele Cupei cu un scor de tenis, 6-1.

A fost al doilea gol reuşit de Alexandru Cicâldău, după transferul în Emiratele Arabe Unite. Primul a avut loc acum aproximativ două luni, într-o partidă de campionat. Totodată, Cicâldău a mai reuşit două pase decisive, în cele 13 partide bifate.

În prima ligă din Emirate, echipa internaţionalului român ocupă locul 8, cu 17 puncte, obţinute după 10 runde. Al Ittihad este la egalitate cu formaţia Al Jazira, la care evoluează alt român, Florin Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și