Închide meniul

George Pușcaș nu e interesat de comparația cu Ferenc Puskas: "Nu am de-a face cu el". Românul face senzație în vestiarul lui Reading

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 11:14

George Pușcaș nu e interesat de comparația cu Ferenc Puskas: "Nu am de-a face cu el". Românul face senzație în vestiarul lui Reading

George Pușcaș, atacantul lui Reading

Profimedia

  • George Pușcaș joacă la Reading din 2019
  • Românul este confundat cu Ferenc Puskas

Lui George Pușcaș nu-i place să facă referire la Ferenc Puskas. "Vreau să fiu românul Pușcaș", a declarat atacantul de 24 de ani. Omul de gol din naționala lui Mirel Rădoi iubește semnificația numelui său. Tocmai de aceea, Pușcaș imită tirul cu arma atunci când își celebrează golurile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș: "Nu am nimic de-a face cu Ferenc Puskas"

"Să fiu sincer, sunt român și nu am nimic de-a face cu numele lui Ferenc Puskas. Voi face totul în felul meu. Vreau să fiu românul Pușcaș", a declarat George Pușcaș, potrivit The Sun.

George Pușcaș s-a luptat cu o accidentare care l-a ținut mult timp departe de gazon. În total, românul a ratat 30 de partide în acest sezon. 

Reclamă

"A trebuit să mă operez, dar acum mă simt bine. Vrem, evident, să ocupăm poziția secundă. Dar nu ne uitam deocamdată la clasament. Trebuie să o luăm pas cu pas și vom ajunge acolo", a mai spus George Pușcaș.

Pușcaș a marcat golul decisiv pentru Reading împotriva lui Blackburn în urmă cu două etape. A fost primul meci ca titular pentru atacantul român după o pauză de 3 luni. 

Reclamă

Reading este pe locul 5 în Championiship. Echipa lui George Pușcaș este la șase puncte de poziția secundă, prima care asigură promovarea directă în Premier League. 

George Pușcaș menține atmosfera în vestiarul lui Reading

Pușcaș este one-man show în vestiarul lui Reading. Românul își amuză colegii mai ales pe grupul de WhatsApp, unde trimite mesaje și videoclipuri amuzante.

"Îmi place să mențin atmosfera în vestiar. Știu că este multă presiune aici. Îi fac pe toți să zâmbească cu videoclipurile și mesajele pe care le trimit. Sunt mereu apropiat de colegi pentru că știu că putem obține lucruri mărețe împreună", a spus George Pușcaș. 

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, George Pușcaș a disputat 13 meciuri de campionat pentru Reading și a înscris 3 goluri. El se află în Anglia din 2019, când a venit de la Inter pentru 7,5 milioane de euro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România - Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a "tricolorilor"
Echipa naţională • 22 mart., 20:58
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România – Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a „tricolorilor”
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia
Echipa naţională • 20 mart., 19:11
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: „Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari - Sampdoria 0-1
AntenaPLAY • 16 mart., 19:38
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!