Închide meniul

George Puşcaş, ghinion teribil! A marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei de o echipă din Liga a 6-a

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:04

George Puşcaş, ghinion teribil! A marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei de o echipă din Liga a 6-a

George Puşcaş, obiectiv important la Pisa

Profimedia

George Puşcaş a marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei

George Puşcaş a deschis scorul împotriva lui Kidderminster, echipa din Liga a 6-a a Angliei, în minutul 45. A fost primul gol al atacantului după 277 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost evidenţiat şi de fanii care îl ironizau pe atacant. Unul dintre suporterii lui Reading a creat un cont de Twitter dedicat lui George Pușcaș, în care contoriza zilele trecute de la ultimul gol al românului. Astăzi, contorizarea a fost „resetată”.

Totuşi, Reading a fost eliminată din Cupa Angliei. Sam Austin şi Amari Morgan-Smith au întors scorul în repriza secundă, iar echipa românului a suferit o eliminare ruşinoasă.

Reclamă
Citește și:

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading

George Puşcaş nu mai are şanse de a juca la Reading. Clubul are mari probleme financiare şi vrea să scape cât mai repede de fotbalist. L-ar şi împrumuta ca să scape de o parte din salariul său, unul dintre cele mai mari din lot. Jurnalistul britanic Jonathan Low a vorbit despre situaţia românului.

„Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat. Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important.

Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.

Reclamă 4 / 0/3

Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă”, a spus Jonathan Low, conform digisport.ro.

Recomandări
  • George Puşcaş a marcat după 277 de zile
  • Reading, eliminată ruşinos din Cupa Angliei de o echipă din Liga a 6-a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și