Închide meniul

Cum a râs Gerard Pique de transferul picat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Ironia superstarului Barcelonei la adresa rivalilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 8:27

Cum a râs Gerard Pique de transferul picat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Ironia superstarului Barcelonei la adresa rivalilor

Gerard Pique, ironie după ce Kylian Mbappe a ratat transferul la Real Madrid

Profimedia

Cum a râs Gerard Pique de transferul picat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid

A fost nebunie totală pe piaţa transferurilor. Marți dimineață, conducătorii lui Real Madrid au făcut o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe. Au oferit 200 de milioane de euro, dar răspunsul primit din Paris nu a lăsat semne de întrebare: „Nu!”. Reacţiile nu au întârziat să apară după ce campionul mondial a ratat transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique l-a taxat la scurt timp pe jucătorul francez. Întrebat de fani pe reţelele de socializare ce număr va purta Mbappe la Real Madrid, acesta a răspuns ironic „7”. Ţinând cont de faptul că francezul ar fi avut doar trei opţiuni, 5, 19 şi 23, aceasta este o ironie făcută de fundaşul catalan, scrie AS.com.

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid. Atacantul de 22 de ani și-a dorit să se transfere la granzii din La Liga, dar șeicul lui PSG nici nu a vrut să audă.

Cel mai scump jucător din lume va rămâne să facă echipă cu Lionel Messi și Neymar. Totuși, la începutul anului viitor va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna un precontract cu Real Madrid.

Reclamă

Prezent în cantonamentul Franței, Mbappe a trăit cu sufletul la gură ultima zi de mercato. PSG a refuzat toate ofertele primite de la Florentino Perez, iar Kylian mai are de așteptat până să își vadă visul împlinit. Golgheterul la zi al lui PSG în Ligue 1 a avut o primă reacție după ce a aflat că rămâne la PSG. A distribuit, pe contul de instagram, postarea unui prieten.

„Te respect, fratele meu, pentru profesionalismul arătat. Reprogramează-ți visele pentru mai târziu. Viața este frumoasă, iar tu ești cel mai bun„, a fost mesajul emoționant care a fost distribuit de Kylian.

Atacantul lui PSG a alăturat și piesa „Dream On” al celor de la Aerosmith. A fost un semnal evident că și-ar fi dorit să ajungă încă de acum pe Santiago Bernabeu. Potrivit Marca, Mbappe și-a șters postarea la numai câteva minute după ce a distribuit-o.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și