Închide meniul

Gerardo „Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami. Ce a spus despre Lionel Messi şi Sergio Busquets

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 14:10

Gerardo Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami. Ce a spus despre Lionel Messi şi Sergio Busquets

Gerardo „Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami

Gerardo „Tata” Martino, pe bancă la Campionatul Mondial / Hepta

Gerardo „Tata” Martino a oferit prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami. Antrenorul argentinian în vârstă de 60 de ani a punctat la conferinţa de presă de prezentare că Lionel Messi şi Sergio Busquets nu au venit în Statele Unite pentru vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani i-a antrenat pe Messi şi Busquets la Barcelona în sezonul 2013-2014, înainte de a antrena Argentina în perioada 2014-2016, relatează news.ro.

Gerardo „Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami

Asociem uneori Statele Unite şi Miami cu vacanţele. Dar nu este aşa. Ei (n.r.: Lionel Messi şi Sergio Busquets) vin pentru competiţie. Când cel mai bun jucător al lumii se decide să vină şi să joace este evident că avem perspective frumoase de creştere”, a declarat „Tata” Martino în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Vrem să fim competitivi… nu sunt fotbalişti care vor veni aici pentru a nu fi competitivi”, a subliniat Martino.

Antrenorul argentinian a declarat că a început discuţiile cu echipa deţinută în coproprietate de David Beckham chiar înainte ca Messi şi Busquets să-şi confirme venirea.

Reclamă

El l-a înlocuit pe Phil Neville după ce fostul fundaş al echipei Manchester United a fost demis în urma unei serii dezastruoase de 10 înfrângeri şi cinci victorii care a lăsat echipa pe ultimul loc în Conferinţa de Est.

Messi este aşteptat să debuteze pentru Miami la 21 iulie, într-o confruntare din Leagues Cup împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul.

Mesajul lui Inter Miami pentru noul antrenor al echipei, Gerardo Martino

Gerardo „Tata” Martino nu este la prima experienţă în MLS. În perioada ianuarie 2017 – decembrie 2018, argentinianul de 60 de ani a pregătit-o pe Atlanta United.

Reclamă 4 / 0/3

Tata Martino l-a pregătit pe Lionel Messi la Barcelona, dar şi la naţionala Argentinei. Pe Camp Nou, Martino a antrenat timp de un sezon, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, în timp ce naţionala Argentinei a preluat-o imediat după Cupa Mondială din 2014 şi a fost selecţioner până în iulie 2016.

„Bine ai venit, Tata! Clubul l-a numit pe Gerardo Martino noul director tehnic al clubului. Antrenorul care a câştigat MLS Cup şi titlul de antrenorul anului în MLS, cu experienţă la naţionalele Mexicului şi Argentinei, FC Barcelona şi altele, se alătură clubului în timp ce aşteaptă documentaţia necesară”, a fost mesajul transmis de Inter Miami pe contul oficial de Twitter.

Prețul unui bilet la meciul în care Lionel Messi este așteptat să debuteze la Inter Miami a explodat

Presa din Spania anunță că Lionel Messi ar putea debuta la noua sa echipă pe 22 iulie, într-un meci cu Cruz Azul. Până la partida respectivă, un bilet pentru un meci al celor de la Inter Miami este vândut cu aproximativ 44 de euro.

Totul se schimbă însă la meciul cu Cruz Azul. Pentru duelul respectiv, în care Lionel Messi ar putea fi pe teren, prețul unui bilet este și de 1000 de ori mai scump. Astfel, pe site-urile speciale, un tichet la duelul dintre Inter Miami și Cruz Azul costă și 4500 de euro.

Totodată, biletele sunt puse și la revânzare, însă prețurile sunt unele exorbitante. Pentru un bilet situat aproape de gazon, pentru a avea o vedere cât mai bună asupra momentului unic în care Messi debutează la Inter Miami, un fan poate plăti chiar și 11.000 de euro!

În prezent, Lionel Messi se relaxează alături de familie în vacanță. Starul sud-american s-a înțeles cu selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, să nu mai joace în duelul amical al „pumelor” cu Indonesia.

Messi a jucat astfel un singur meci alături de naționala sa, în această vară. Sud-americanul a fost prezent pe teren la Beijing, în amicalul cu Australia, în care de altfel a și marcat cel mai rapid gol al carierei sale.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și