Închide meniul

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino a fost prezentat oficial

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 8:38

Reclamă
Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino a fost prezentat oficial

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami

Lionel Messi şi Tata Martino, la Barcelona / ProfiMedia

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino, fostul antrenor al Barcelonei şi selecţioner al Argentinei şi al Mexicului, a fost prezentat oficial la formaţia din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tata Martino vine în locul lui Phil Neville, fostul antrenor al formaţiei din Miami, acolo unde îi va avea sub comanda sa pe Lionel Messi şi Sergio Busquets.

Lionel Messi are antrenor la Inter Miami! Tata Martino a fost prezentat oficial

Gerardo Martino, poreclit „Tata”, nu este la prima experienţă în MLS. În perioada ianuarie 2017 – decembrie 2018, argentinianul de 60 de ani a pregătit-o pe Atlanta United.

Tata Martino l-a pregătit pe Lionel Messi la Barcelona, dar şi la naţionala Argentinei. Pe Camp Nou, Martino a antrenat timp de un sezon, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, în timp ce naţionala Argentinei a preluat-o imediat după Cupa Mondială din 2014 şi a fost selecţioner până în iulie 2016.

„Bine ai venit, tata! Clubul l-a numit pe Gerardo Martino noul director tehnic al clubului. Antrenorul care a câştigat MLS Cup şi titlul de antrenorul anului în MLS, cu experienţă la naţionalele Mexicului şi Argentinei, FC Barcelona şi altele, se alătură clubului în timp ce aşteaptă documentaţia necesară”, au anunţat cei de la Inter Miami pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Gerardo Martino vine în locul li Phil Neville, cel care a antrenat clubul deţinut de David Beckham în perioada ianuarie 2021 – iunie 2023. Din luna iunie, el a devenit secundul lui John Herdman la naţionala Canadei.

Prețul unui bilet la meciul în care Lionel Messi este așteptat să debuteze la Inter Miami a explodat

Presa din Spania anunță că Lionel Messi ar putea debuta la noua sa echipă pe 22 iulie, într-un meci cu Cruz Azul. Până la partida respectivă, un bilet pentru un meci al celor de la Inter Miami este vândut cu aproximativ 44 de euro.

Totul se schimbă însă la meciul cu Cruz Azul. Pentru duelul respectiv, în care Lionel Messi ar putea fi pe teren, prețul unui bilet este și de 1000 de ori mai scump. Astfel, pe site-urile speciale, un tichet la duelul dintre Inter Miami și Cruz Azul costă și 4500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, biletele sunt puse și la revânzare, însă prețurile sunt unele exorbitante. Pentru un bilet situat aproape de gazon, pentru a avea o vedere cât mai bună asupra momentului unic în care Messi debutează la Inter Miami, un fan poate plăti chiar și 11.000 de euro!

În prezent, Lionel Messi se relaxează alături de familie în vacanță. Starul sud-american s-a înțeles cu selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, să nu mai joace în duelul amical al „pumelor” cu Indonesia.

Messi a jucat astfel un singur meci alături de naționala sa, în această vară. Sud-americanul a fost prezent pe teren la Beijing, în amicalul cu Australia, în care de altfel a și marcat cel mai rapid gol al carierei sale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și