Închide meniul
VIDEO

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi, pentru copii, după ce a revenit la Miami cu Balonul de Aur: „Inspiră noua generaţie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2023, 10:44

Reclamă
Gest emoţionant făcut de Lionel Messi, pentru copii, după ce a revenit la Miami cu Balonul de Aur: „Inspiră noua generaţie!

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi după ce a câştigat Balonul de Aur

Lionel Messi a primit trofeul, la Paris / Profimediaimages

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi, la patru zile după ce a câştigat Balonul de Aur 2023. Starul argentinian a revenit la Miami şi a avut parte de o primire emoţionantă din partea coechipierilor. Atacantul de 36 de ani a ţinut să le prezinte trofeul şi copiilor din cadrul clubului, spre satisfacţia celor mai tineri jucători ai clubului deţinut de David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi s-a dus la academia lui Inter Miami şi a fost primit în aplauze de puşti. Le-a arătat trofeul cucerit în cadrul galei de la Paris, acolo unde i-a învins pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe.

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi după ce a câştigat Balonul de Aur

Messi a făcut mai multe poze cu juniorii clubului şi cu antrenorii acestora. Imaginile au fost postate pe pagina de Instagram a lui Inter Miami.

Inspiră noua generaţie! O primire călduroasă pentru Leo Messi„, a fost mesajul care a însoţit clipul. Postarea s-a viralizat imediat. În primele 8 ore a primit peste un milion de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Inter Miami CF Academy (@intermiamicf_academy)

Imediat după ce a primit Balonul de Aur, Messi a declarat că nu este sigur că fanilor echipei PSG le-ar plăcea ca el să le prezinte trofeul pe Parc des Princes.

Este întotdeauna special să vii aici, să vii la această gală. Am trăit aici timp de doi ani şi mi-am făcut mulţi prieteni buni şi am amintiri frumoase. Sunt încântat de acest nou trofeu, de această nouă recunoaştere. (…) Nu sunt sigur că fanilor PSG le-ar plăcea ca eu să prezint Balonul de Aur pe Parc des Princes”, a spus Messi zâmbind.

Reclamă 4 / 0/3

El a menţionat că trofeul primit, pentru a 8-a oară, este unul special. “Da, bineînţeles, este special, la fel ca acela dinaintea lui, pentru că a venit după ce am reuşit cu naţionala Argentinei la Copa America, dar acesta este mult mai special pentru că vine după ce am câştigat Cupa Mondială, cel mai dorit trofeu pentru oricine. Este un vis devenit realitate pentru mine, pentru coechipierii mei, pentru o ţară întreagă. Să fim din nou campioni mondiali, cu ceea ce înseamnă şi mai ales cu ceea ce înseamnă pentru argentinieni, este special din acest punct de vedere”.

Messi a pierdut premiul pentru cel mai bun nou jucător venit în MLS

Recompensat luni cu un al optulea Balon de Aur, argentinianul Lionel Messi nu a primit premiul pentru cel mai bun nou jucător venit în MLS, acordat joi grecului Giorgos Giakoumakis de la Atlanta United.

Campionul mondial în vârstă de 36 de ani, care a semnat în această vară cu Inter Miami, a fost pe locul doi, în ciuda victoriei în Leagues Cup, o competiţie între echipe americane şi mexicane. Echipa sa nu a reuşit însă să se califice în play-off-urile campionatului Statelor Unite.

El a fost depăşit de internaţionalul grec Giakoumakis (19 selecţii), care joacă la Atlanta. Atacantul în vârstă de 28 de ani, care a jucat şi la Celtic Glasgow (2021-2023) după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Grecia, a marcat 17 goluri în acest sezon, anunţă news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și