Închide meniul

Gest incredibil făcut de jucătorii de la Tottenham pentru fanii care au fost pe stadion la umilinţa cu Newcastle: „Vă înţelegem furia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2023, 18:04

Gest incredibil făcut de jucătorii de la Tottenham pentru fanii care au fost pe stadion la umilinţa cu Newcastle: „Vă înţelegem furia!

Gest incredibil făcut de jucătorii lui Tottenham pentru fani

Profimedia

  • Gest incredibil făcut de jucătorii de la Tottenham pentru fani
  • Anunţul făcut după umilinţa cu Newcastle

Gest incredibil făcut de jucătorii de la Tottenham pentru fanii care au fost pe stadion la umilinţa cu Newcastle. Aceştia au anunţat că vor rambursa banii fanilor care i-au susţinut pe stadion în meciul în care Tottenham a primit 5 goluri în primele 21 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii echipei Tottenham au anunţat, marţi, că vor rambursa toţi suporterii care au făcut deplasarea, duminică, pentru a asista la umilinţa, scor 1-6, cu Newcastle. Au fost aproape 3.000 de persoane care au mers pe St James’ Park.

Gest incredibil făcut de jucătorii de la Tottenham pentru fanii care au fost pe stadion la umilinţa cu Newcastle

Ca echipă, vă înţelegem frustrarea, furia. Dar asta nu este suficient. Ştim că cuvintele sunt de prisos în aceste situaţii dar vă rugăm să ne credeţi că un astfel de eşec doare. Apreciem sprijinul vostru, atât acasă, cât şi în deplasare, şi în acest spirit am dori să rambursăm suporterilor noştri costul biletului de meci de pe St. James Park, deşi suntem conştienţi că acest lucru nu va schimba ce s-a întâmplat duminică”, anunţă jucătorii, conform news.ro.

Reclamă

Tottenham Hotspur a fost depăşită la toate capitolele în prima repriză a meciului cu Newcastle, de duminică.

Londonezii au fost conduşi cu 5-0 în minutul 21, părând paralizaţi în faţa rivalilor din Premier League. Chiar dacă în partea secundă Tottenham a marcat şi a echilibrat jocul, primind un singur gol, portarul Hugo Lloris şi-a cerut scuze suporterilor la interviurile de după meci.

Newcastle a făcut show cu Tottenham în doar jumătate de repriză!

Newcastle a făcut show cu Tottenham în doar jumătate de repriză! „Coțofenele” au înscris 5 goluri în primele 21 de minute, lăsându-i fără replică pe londonezi. Scorul final a fost 6-1 pentru gazde.

Reclamă

Joelinton, Murphy și Isak, ultimii doi cu o „dublă” fiecare, au reușit să stabilească un rezultat greu de crezut. După doar 21 de minute, tabela de pe St James Park arăta un neverosimil 5-0 pentru „coțofene”. Harry Kane a înscris pentru Tottenham în repriza secundă, în timp ce Wilson a marcat și el pentru „coțofene”.

Doar Manchester City a reușit să înscrie 5 goluri într-un timp mai scurt decât Newcastle. Se întâmpla în 2019, atunci când „cetățenii” marcau de 5 ori în 19 minute împotriva celor de la Watford.

De asemenea, acest meci a consemnat mai multe premiere. A fost pentru prima dată când Newcastle a înscris 5 goluri în prima repriză a unui meci de Premier League. Totodată, a fost pentru prima dată când Tottenham a încasat 5 goluri în prima repriză a unui meci de Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Kylian Mbappe a deschis scorul
Liga Campionilor • 14 feb., 23:10
Lazio – Bayern 1-0. Surpriză uriaşă la Roma. Dezastru pentru bavarezi. PSG – Real Sociedad 2-0. Mbappe a strălucit din nou
Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen
Bundesliga • 11 feb., 9:37
Harry Kane a fost făcut praf după umilinţa lui Bayern de la Leverkusen: „Catastrofal”
Cristiano Ronaldo a încheiat 2023 cu 54 de goluri, la 38 de ani
Fotbal extern • 30 dec., 22:20
Cristiano Ronaldo a încheiat 2023 cu 54 de goluri, la 38 de ani! A marcat şi în Al Taawon – Al Nassr 1-4
Cristiano Ronaldo, în Al Ittihad - Al Nassr
Fotbal extern • 26 dec., 23:25
Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă! A devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în 2023, chiar în faţa lui Benzema