Închide meniul

Gestul incredibil făcut de Kylian Mbappe înainte de penalty-ul executat de Lionel Messi. Cum a explicat momentul, la finalul meciului

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2021, 8:27

Reclamă
Gestul incredibil făcut de Kylian Mbappe înainte de penalty-ul executat de Lionel Messi. Cum a explicat momentul, la finalul meciului

Gestul incredibil făcut de Kylian Mbappe înainte de penalty-ul executat de Lionel Messi

Profimediaimages

„Este normal, este o formă de respect (n.r. să îl lase pe Messi să execute lovitura de la 11 metri). Este cel mai bun jucător din lume. Este un privilegiu că joacă alături de noi, asta am spus mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Leipzig 3-2 Mbappe a explicat de ce a executat Lionel Messi primul penalty cu Leipzig

Merită să câștige Balonul de Aur. A fost un penalty și el l-a executat. La al doilea, a venit și mi-a spus ‘ia-l tu’. Era pe final și m-a lăsat pe mine„, a spus Mbappe, citat de L’Equipe.

Intră aici pentru a vedea momentul cu Messi şi Mbappe!

Messi a luat mingea şi l-a învins pe Gulacsi cu o scăriţă de efect. Golul a fost decisiv, dar scorul putea fi mai mare. În prelungiri, rolurile s-au inversat şi Mbappe a devenit executantul unui penalty.

Din păcate pentru el, mingea şutată a trecut mult peste poartă, iar scorul final a fost 3-2 pentru PSG, care a făcut un pas important către optimile UEFA Champions League.

Lionel Messi, „panenka” din penalty

Lionel Messi a fost eroul lui PSG în UEFA Champions League. Superstarul argentinian a reușit o „dublă” de senzație în meciul cu RB Leipzig și a adus victoria pe Parc des Princes.

Reclamă

La scorul de 1-2 pentru RB Leipzig, Messi a egalat din pasa lui Kylian Mbappe și a readus speranțele pe Parc des Princes. La doar câteva minute, superstarul francez a obținut penalty și l-a lăsat pe argentinian să execute.

Messi a înscris un gol fabulos. Acesta a marcat din „panenka” și i-a dus pe parizieni cu un pas mai aproape de calificarea în următoarea fază a competiției. PSG are 7 puncte la finalul turului, cu unul mai mult decât Manchester City. Club Brugge a adunat patru puncte, iar Leipzig este pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și