Închide meniul
VIDEO

Gestul uriaş făcut de ucraineni în faţa lui Mircea Lucescu, după ce românul şi-a anunţat retragerea din fotbal

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 21:06

Reclamă
Gestul uriaş făcut de ucraineni în faţa lui Mircea Lucescu, după ce românul şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gestul uriaş făcut de ucraineni în faţa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, în ultima conferință de presă la Dinamo Kiev / Captură Twitter

Gestul uriaş făcut de ucraineni în faţa lui Mircea Lucescu. Persoanele care au asistat la conferința de presă a antrenorului ajuns la 78 de ani l-au răsplătit într-un mod de senzație pe unul dintre cei mai mari tehnicieni din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” și-a anunțat demisia de la Dinamo Kiev, dar și retragerea din fotbal, după partida cu Șahtior, pierdută de către formația din capitala Ucrainei cu scorul de 0-1.

Gestul uriaş făcut de ucraineni în faţa lui Mircea Lucescu! Tehnicianul a fost aplaudat după ce și-a anunțat retragerea din fotbal!

La finalul conferinței de presă în care Mircea Lucescu și-a anunțat retragerea din fotbal, persoanele care se aflau la acest eveniment l-au aplaudat pe tehnicianul român, pentru tot ceea ce a reușit să obțină în lunga sa carieră.

În cariera sa de antrenor, Mircea Lucescu a reușit să câștige: 2 titluri, 3 Cupe și 2 Supercupe în România, 2 titluri în Turcia, 9 titluri, 7 Cupe și 8 Supercupe în Ucraina, o Supercupă a Rusiei și, poate cel mai importante trofee, o Supercupă a Europei și o Cupă UEFA.

Reclamă

În momentul de față, „Il Luce” o lasă pe Dinamo Kiev pe locul al 7-lea în prima ligă din Ucraina, cu 16 puncte obținute după 10 partide jucate.

S-a aflat pe banca echipei din capitala Ucrainei din luna iulie a anului 2020. În timpul petrecut pe banca lui Dinamo Kiev a reușit să câștige un titlu, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei.

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se retrage din fotbal

Anunţul a fost făcut de Dinamo Kiev pe reţelele de socializare după ce a pierdut derby-ul cu Şahtior, scor 0-1. La conferinţa de presă, Mircea Lucescu şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

”Mircea Lucescu a demisionat din calitate de antrenor principal al lui Dinamo Kiev. Meciul cu Șahtior a fost ultimul pentru antrenorul român în ”alb-albastru”, a anunțat fosta campioană a Ucrainei.

„Totul se termină. Am dat 15 ani fotbalului ucrainean și meciul cu Șahtior a fost ultimul în fruntea Dinamo. Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dat 15 ani fotbalului din Ucraina. Așa am decis să-mi pun capăt carierei. A fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Va mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să o închei altfel, dar totul se termină – o carieră fotbalistică, dragoste și viață. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Mircea Lucescu.

În cariera sa de antrenor, Mircea Lucescu le-a pregătit pe: Corvinul Hunedoara, echipa națională a României, Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, echipa națională a Turciei și pe Dinamo Kiev.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și