Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma: „Are oscilația asta! Joacă extraordinar, după care sunt egalați!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 23:36

Reclamă
Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma: Are oscilația asta! Joacă extraordinar, după care sunt egalați!”

Trei jucători din Liga 1, pe "radarul" unor trupe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali/ Profimedia

Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma! Fostul impresar a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre fosta „extremă” de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man (24 de ani) a fost transferat de Parma, în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația italiană.

Giovanni Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma

Giovanni Becali susține că Dennis Man se simte foarte bine la Parma. Însă, oscilațiile de formă, pe care le are internaționalul român, sunt cauzate de prestațiile echipei, care nu reușește să țină de rezultat, atunci când conduce.

„Dennis Man este foarte bine. Mi se pare că are patru goluri, are vreo două-trei assist-uri. Dar are oscilația asta, ca și echipa. Joacă bine, extraordinar, conduce cu 2-0, după care sunt egalați.

Cu două puncte erau și ei acolo sus, pentru că în Divizia B mai sunt 20 de meciuri, mai sunt 60 de puncte în joc.

Reclamă

Vă dați seama că și primele clasate vor pierde meciuri. Și va fi o luptă crâncenă până la sfârșitul campionatului”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dennis Man, prestație bună în utlimul meci al Parmei

Dennis Man a jucat din primul minut în partida Venezia – Parma, însă a fost schimbat în minutul 79. Ba mai mult, fosta „extremă” de la FCSB a fost implicată la golul doi marcat de echipa sa și a ratat și o ocazie importantă.

În actualul sezon, Dennis Man a marcat cinci goluri pentru Parma, în 18 partide bifate. „Cruciații” se află pe locul 6 din Serie B, cu 27 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, presa din Italia a scris despre faptul că AC Milan, actuala campioană a Italiei, ar fi interesată să-l transfere pe Dennis Man.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Dennis Man este de cinci milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și