Închide meniul

Gianluigi Donnarumma a dat lovitura! S-a înţeles cu unul dintre giganţii Europei şi va avea un salariu fabulos. Mino Raiola încasează şi el o avere

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 16:39

Gianluigi Donnarumma a dat lovitura! S-a înţeles cu unul dintre giganţii Europei şi va avea un salariu fabulos. Mino Raiola încasează şi el o avere

Profimedia

Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma a dat lovitura. Portarul italian de 22 de ani s-a înţeles cu PSG, după ce a decis să nu mai continue la AC Milan, club la care a debutat când avea doar 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Donnarumma a dat lovitura! Portarul italian va semna cu PSG

Banii vorbesc în fotbalul profesionist. Este şi cazul lui Donnarumma, care a refuzat oferta milanezilor de 8 milioane de euro pe sezon. Acesta a decis să semneze cu PSG, care a plusat cu 2 milioane peste oferta lui AC Milan, scrie La Stampa.

Astfel, Gianluigi va câştiga 10 milioane de euro pe sezon, în următorii 5 ani. Mino Raiola, agentul său, încasează şi el o avere. Nu mai puţin de 20 de milioane de euro vor intra în contul impresarului, sumă ce reprezintă comisionul acestuia.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Donnarumma este cotat la 60 de milioane de euro. Acesta a evoluat, de-a lungul carierei, în peste 200 de meciuri în Serie A pentru AC Milan. Un singur trofeu a câştigat acesta – Supercupa Italiei, în 2017.

Reclamă

Gianluigi Donnarumma a dat lovitura! Anunţul făcut de Maldini: „Oamenii nu realizează ce înseamnă să fii un jucător profesionist”

Paolo Maldini a anunţat că portarul rossonerilor nu a acceptat oferta „Diavolului” şi va părăsi clubul liber de contract. Milan i-a adus înlocuitor: Mike Maignan, portarul lui Lille, e deja la Milano.

„Cred că trebuie să le mulţumim tuturor jucătorilor care au avut aportul la acest sezon. Gigio (n.r. – Donnarumma) a fost un lider adevărat şi de multe ori şi căpitan. Câteodată, oamenii nu realizează ce înseamnă să fii un jucător profesionist. Înseamnă că eşti pregătit să schimbi clubul oricând.

E dificil să acceptăm, realizez asta, dar este extrem de greu să ai o carieră la un singur club. Trebuie să îi respectăm pe cei care au dat atât de mult pentru Milan şi să ţinem minte că Donnarumma a respectat clubul. Câteodată, alegi calea pe care vrei să mergi. Nu pot decât să îi urez toate cele bune!”, a spus Maldini citat de Football Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și