Închide meniul

OFICIAL Gianluigi Donnarumma pleacă de la Milan! Anunţul făcut de Maldini: „Oamenii nu realizează ce înseamnă să fii un jucător profesionist”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 10:25

OFICIAL Gianluigi Donnarumma pleacă de la Milan! Anunţul făcut de Maldini: „Oamenii nu realizează ce înseamnă să fii un jucător profesionist

Profimediaimages

Gianluigi Donnarumma pleacă de la Milan

„Cred că trebuie să le mulţumim tuturor jucătorilor care au avut aportul la acest sezon. Gigio (n.r. – Donnarumma) a fost un lider adevărat şi de multe ori şi căpitan. Câteodată, oamenii nu realizează ce înseamnă să fii un jucător profesionist. Înseamnă că eşti pregătit să schimbi clubul oricând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E dificil să acceptăm, realizez asta, dar este extrem de greu să ai o carieră la un singur club. Trebuie să îi respectăm pe cei care au dat atât de mult pentru Milan şi să ţinem minte că Donnarumma a respectat clubul. Câteodată, alegi calea pe care vrei să mergi. Nu pot decât să îi urez toate cele bune!”, a spus Maldini citat de Football Italia.

Barcelona, Real Madrid, Manchester United şi Juventus Torino sunt doar câteva dintre cluburile care îl doresc pe portarul rămas liber de contract.

Gianluigi Donnarumma pleacă de la Milan! Ciprian Tătăruşanu rămâne rezervă la club

În locul lui Donnarumma, Mike Maignan va deveni noul titular al Milanului, astfel că Ciprian Tătăruşanu va fi în continuare rezervă de lux. AC Milan va achita clauza de reziliere de 15 milioane de euro pe care o are Maignan la Lille. Îi va oferi şi un salariu uriaş celui care are o selecţie la naţionala de seniori a Franţei. Portarul va încasa nu mai puţin de 2.8 milioane de euro pe an!

Cu Maignan între buturi, Lille a avut cea mai bună defensivă din Ligue 1. A încasat 23 de goluri. Goalkeeperul a ajuns în Italia la numai o zi după ce a primit medalia de campion şi a sărbătorit pe străzi, alături de fani. AC Milan şi-a găsit portar odată cu aducerea lui Mike şi este pregătită pentru revenirea în UEFA Champions League.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu va rămâne la AC Milan până în 2023

Ciprian Tătărușanu are viitorul asigurat. Chiar dacă au apărut zvonuri că va pleca în această vară de la AC Milan, jurnaliștii italieni dau asigurări că portarul de 35 de ani va rămâne la gruparea din Serie A. Conducătorii clubului l-au anunțat pe Tătărușanu că vor să îl păstreze.

„Se dorește ca Tătărușanu să rămână a doua variantă pentru postul de portar al lui AC Milan. Contractul lui expiră în 2023 și, cel mai probabil, va fi dus până la capăt. Românul a lăsat o impresie bună atunci când s-a apelat la el”, a anunțat presa din Italia.

După ce a fost de la Olympique Lyon, Tătărușanu a bifat o singură apariție în Serie A. A avut viață grea în confruntarea AC Milan – AS Roma, încheiată 3-3. Românul a stat între buturi în două meciuri din Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și