Închide meniul

Gică Hagi, anunţ uriaş despre viitorul lui Ianis Hagi. „Vă spun din surse bune! A avut un an extraordinar”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2022, 20:23

Gică Hagi, anunţ uriaş despre viitorul lui Ianis Hagi. „Vă spun din surse bune! A avut un an extraordinar

Ianis Hagi ar putea să-şi prelungească contractul cu Rangers

Profimediaimages

Antrenorul Farului a dezvăluit Ianis este pe punctul de a-şi prelungi contractul lui Glasgow Rangers, precizând că acesta a avut un an extraordinar şi că este apreciat de conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi rămâne la Rangers

Gheorghe Hagi a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă există vreo şansă ca Ianis Hagi să plece în această perioadă de mercato. Nu a stat pe gânduri şi a oferit detalii din interior.

“Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Hagi.

Citește și:

Ce echipe au fost interesate să-l transfere pe Ianis Hagi

Galatasaray, AS Roma, Lyon sau Sevilla sunt doar câteva dintre echipele interesate de fiul Regelui. Antrenorul scoţienilor, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat că este pregătit pentru orice mutare.

Cei de la Glasgow Rangers i-ar fi stabilit deja preţul pentru care ar putea renunţa la el. 20 de milioane de euro vor scoţienii în schimbul jucătorului român.

Reclamă

Nu mă aștept la ceva anume. Poate nu se întâmplă nimic, poate au loc multe, nu știi niciodată. Trebuie doar să fii pregătit, ăsta e cel mai important lucru ca antrenor. Trebuie să fii gata pentru orice. Vom vedea unde suntem ca lot la finalul perioadei de transferuri. Dar, ca antrenor, nu vrei să te apropii de finalul perioadei de transferuri și să ai un lot mai subțire decât cel cu care ai început. Trebuie să știm dinainte ce trebuie să facem, indiferent de ce ne lovește”, a anunţat antrenorul lui Rangers, conform msn.com.

Ianis Hagi a înscris „Golul anului 2021”

Ianis Hagi a reuşit o nouă performanţă remarcabilă. Mijlocaşul de 23 de ani al lui Rangers a fost premiat pentru o „bijuterie” înscrisă la echipa naţională. Fiul lui Gică Hagi a înscris „Golul anului 2021”.

Suporterii au votat pe parcursul lunii decembrie cele mai spectaculoase goluri ale echipelor naţionale în acest an, iar câştigător a fost desemnat golul înscris de Ianis Hagi la meciul din 8 octombrie cu Germania, pierdut cu scorul de 1-2, la Hamburg, informează FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și