Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi a înscris „Golul anului 2021”. Reuşita fiului „Regelui”, votată masiv de fani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 12:42

Ianis Hagi a înscris „Golul anului 2021. Reuşita fiului „Regelui, votată masiv de fani!

Ianis Hagi a înscris golul anului în Germania - România

Profimediaimages

Suporterii au votat pe parcursul lunii decembrie cele mai spectaculoase goluri ale echipelor naţionale în acest an, iar câştigător a fost desemnat golul înscris de Ianis Hagi la meciul din 8 octombrie cu Germania, pierdut cu scorul de 1-2, la Hamburg, informează FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a reuşit „Golul anului 2021” în Germania – România

Competiţia a adunat la start 16 goluri şi s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu, optimi-sferturi-semifinale-finală.

În marea finală au concurat golul lui Ianis Hagi înscris în partida cu Germania, de la Hamburg, şi ”foarfeca” tricolorului U19, Albert Hofman, într-o partidă de calificare cu San Marino.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Ianis Hagi a obţinut 62 la sută dintre voturile fanilor din Peluza Tricoloră. Fotbalistul naţionalei şi al echipei Glasgow Rangers va primi astfel trofeul care a mai fost câştigat de Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) şi Alexandru Maxim (2020).

Reclamă

Sergio Ramos şi Kai Havertz sunt starurile care i-au cerut tricoul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi nu aleargă după tricourile super starurilor din fotbal. A fost surprins să afle că vedetele îşi doresc tricoul lui. Sergio Ramos şi marcatorul din ultima finală a Ligii i-au cerut lui Ianis tricoul de la naţională.

Campionul mondial Sergio Ramos şi marcatorul care a decis ultima finală Champions League, neamţul Kai Havertz, sunt super starurile care au cerut schimb de tricouri cu Ianis Hagi. S-a întâmplat la meciurile naţionalei cu Spania şi Germania.

Nu sunt un tip care merg să fac schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în aceste două cazuri, ei au venit sa îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos„, a spus Ianis Hagi, în această lună, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și