Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi, asaltat de fani la amicalul de cinci stele de pe Ibrox! „Regele”, execuţie magistrală dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 21:37 / Actualizat: 26 martie 2022, 22:37

Gică Hagi, asaltat de fani la amicalul de cinci stele de pe Ibrox! „Regele, execuţie magistrală dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri

Gică Hagi i-a oferit tricoul unui fan

Ianis Hagi Instagram

Gică Hagi a fost asaltat de fani la amicalul de cinci stele de pe Ibrox dintre World Rangers şi Rangers Legends. „Regele” fotbalului românesc a fost printre numele uriaşe care au evoluat la meciul pregătit de campioana Scoţiei la aniversarea de 150 de ani a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost decar şi a jucat în echipă alături de legende precum Luis Figo sau Roberto Carlos. Fanii scoţieni l-au asaltat pe fostul mare internaţional român, iar un suporter norocos a primit tricoul lui Hagi.

Gică Hagi, asaltat de fani după amicalul de cinci stele de pe Ibrox

Gică Hagi a fost aproape de un gol spectaculos în timpul meciului dintre legende. „Regele” a executat o lovitură liberă şi putea să înscrie cu o execuţie de la aproximativ 30 de metri.

Ianis Hagi a fost în culmea fericirii după ce tatăl său a venit să îl viziteze. Fiul „Regelui” a distribuit o imagine cu tatăl său în tricoul lui Rangers, alături de descrierea „lucruri pe care iubeşti să le vezi”.

Reclamă

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în urmă cu două luni şi poate lipsi de pe teren până la 9 luni. Internaţionalul român a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk.

Gică Hagi, invitat de gală pe Ibrox la World Rangers – Rangers Legends

„Regele” fotbalului românesc a acceptat invitaţia de a participa la meciul de cinci stele pregătit de Rangers la înfiinţarea a 150 de ani. Gică Hagi a fost din nou decar, iar printre colegii săi se numără Luis Figo şi Roberto Carlos.

Evenimentul prin care Rangers sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare constă într-un meci între World Rangers şi Rangers Legends. Din echipa „World Legends” fac parte, între alţii, Gheorghe Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires şi Roy Makaay. Căpitanul echipei legendelor lumii este Luis Figo.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, va evolua pentru „Rangers Legends”, alături de Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, Nikica Jelavic şi alţii.

„Mă duc să joc și meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg și să dau în minge”, a spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și