Închide meniul

Gică Hagi, invitat de gală pe Ibrox! „Regele” a purtat numărul 10 şi a fost coleg cu Luis Figo și Roberto Carlos. Rangers sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare!

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 18:41

Reclamă
Gică Hagi, invitat de gală pe Ibrox! „Regele a purtat numărul 10 şi a fost coleg cu Luis Figo și Roberto Carlos. Rangers sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare!

Gică Hagi, invitat de lux la meciul World Rangers - Rangers Legends

Facebook Rangers FC

Gică Hagi a fost invitat la selecționata mondială pentru partida contra legendelor lui Rangers. Gruparea de pe Ibrox sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare şi a pregătit un meci special, între World Rangers şi Rangers Legends. „Regele” a purtat numărul 10 şi a fost coleg cu legende precum Luis Figo sau Roberto Carlos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” fotbalului românesc a acceptat invitaţia de a participa la meciul de cinci stele pregătit de Rangers la înfiinţarea a 150 de ani. Gică Hagi a fost din nou decar, iar printre colegii săi se numără Luis Figo şi Roberto Carlos.

Gică Hagi, coleg cu Luis Figo și Roberto Carlos pe Ibrox

Evenimentul prin care Rangers sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare constă într-un meci între World Rangers şi Rangers Legends. Din echipa „World Legends” fac parte, între alţii, Gheorghe Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires şi Roy Makaay. Căpitanul echipei legendelor lumii este Luis Figo.

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, va evolua pentru „Rangers Legends”, alături de Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, Nikica Jelavic şi alţii.

Reclamă
Reclamă 4

„Regele” Hagi, invitat de gală pe Ibrox

Gică Hagi și-a făcut planul în pauza internaţională. „Regele” va merge să-l vadă pe Ianis Hagi, accidentat grav, și va juca într-un meci caritabil chiar pe Ibrox, stadionul lui Rangers.

Marele internaţional român este pregătit să facă show pe Ibrox. „Regele” fotbalului românesc a acceptat invitaţia de a participa, pe 26 martie, la evenimentul „Weekend of Legends”. Echipa la care joacă în prezent Ianis Hagi va sărbători 150 de ani de la înfiinţare.

„Mă duc să joc și meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg și să dau în minge”, a mai spus Gică Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi, care evoluează la Rangers, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în urmă cu două luni şi poate lipsi de pe teren până la 9 luni.

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și