Închide meniul

Gică Hagi, dorit pe banca celor de la Ajax! Anunţul făcut în presa din Olanda

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 20:23

Gică Hagi, dorit pe banca celor de la Ajax! Anunţul făcut în presa din Olanda

Ciprian Marica, anunţ despre investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gică Hagi, dorit la Ajax
  • Anunţul presei din Olanda

Gică Hagi este dorit pe banca celor de la Ajax. Anunţul a fost făcut de presa din Olanda, care notează faptul că „Regele” este inclus pe o listă selectă a „lăncierilor”, alături de Julian Nagelsmann şi Graham Potter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi devenit campion alături de Farul, în sezonul recent încheiat. A fost al doilea titlu cucerit de „Rege”, alături de constănţeni.

Gică Hagi, dorit pe banca celor de la Ajax

Ajax a fost pregătită pe finalul acestui sezon de antrenorul interimar John Heitinga. Olandezii sunt în căutarea unui tehnician pentru următoarea stagiune, iar pe lista lor se află şi Gică Hagi, anunţă presa din Olanda.

Reclamă

Pe lângă Gică Hagi, oficialii de la Ajax i-au inclus pe listă şi pe Graham Potter şi Julian Nagelsmann, antrenori rămaşi fără echipă după despărţirea de Chelsea, respectiv Bayern Munchen.

De asemenea, „lăncierii” sunt cu ochii şi pe Thomas Letsch, de la Bochum, Peter Bosz, Kasper Hjulmand, selecţionerul Danemarcei.

Reclamă

Se pare că cele mai mari şanse să fie numit antrenor la Ajax le are Kjetil Knutsen, antrenorul celor de la Bodo/Glint.

Interesul lui Ajax pentru Gică Hagi nu este unul nou, deoarece şi în trecut numele „Regelui” a fost vehiculat în presa din Olanda, ca posibil antrenor al „lăncierilor”.

Hagi a fost propus antrenor la Ajax chiar de către o legendă a clubului, Bas Kuipers: „Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a spus Bas Kuipers, citat de voetbalzone.nl.

„Vrei să fii antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” Răspunsul dat de Gică Hagi în Marca

„Vrei să fii antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” a fost întrebarea pe care a primit-o Gică Hagi de la jurnaliştii de la Marca. „Regele”, care a jucat pentru cei doi granzi din La Liga, a oferit răspunsul într-un amplu interviu oferit celebrului cotidian din Spania.

Gică Hagi a reuşit să o facă pe Farul campioană în Liga 1. Spaniolii şi-au dorit să afle dacă visul celui mai bun marcator din istoria României este să plece de pe banca constănţenilor.

„(Reporter: Ai foarte mult succes în România, dar vrei să progresezi și să vii în La Liga într-o zi? Sau te simți mai bine acolo unde ești acum?) Am spus-o deja. De ce să nu repet și ca antrenor ce am reuşit ca jucător? Sunt în România, dar sunt deschis către orice oferte. Să vedem ce se va întâmpla, în fotbal lucrurilese pot schimba de la o zi la alta.

(Reporter: Ai alege să antrenezi Real Madrid sau Barcelona?) Vorbim despre vise, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am jucat la ambele echipe, le iubesc pe amândouă. Nu se știe niciodată, dar trebuie să o luăm pas cu pas„, a declarat Gică Hagi pentru marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”