Închide meniul

Gică Hagi ştie care sunt obiectivele fiului său, Ianis, revenit după accidentare: „Deja îl văd foarte fericit!”

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 16:44

Reclamă
Gică Hagi ştie care sunt obiectivele fiului său, Ianis, revenit după accidentare: „Deja îl văd foarte fericit!

Gică Hagi a făcut un anunţ despre Ianis după primele meciuri ca titular la Alaves

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă

Gică Hagi a vorbit despre obiectivele fiului său, Ianis. „Regele” susţine că mijlocaşul lui Rangers are nevoie de timp pentru a reveni la forma de dinaintea accidentării, accidentare care l-a ţinut departe de teren timp de aproape un an. Totodată, managerul de la Farul a mai declarat că Ianis Hagi încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers la sfârşitul lunii ianuarie. De atunci, mijlocaşul român a mai bifat doar o singură repriză, într-un duel de Cupa Scoţiei.

Gică Hagi ştie care sunt obiectivele lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit noi declaraţii despre starea lui Ianis Hagi. „Regele” susţine că fiul său are nevoie de timp şi răbdare, pentru a-şi reveni complet.

Totodată, managerul de la Farul este convins că internaţionalul român de la Rangers va fi mai bun, după ce a depăşit perioada complicată cauzată de accidentarea care l-a dus chiar pe masa de operaţii.

Gică Hagi mai susţine că Ianis are nevoie să se pună la punct cu pregătirea fizică, pentru a reveni la forma bună de dinaintea accidentării. „Regele” susţine că acest lucru este unul foarte complicat, deoarece Ianis vine după o perioadă îndelungată de inactivitate.

Reclamă
Reclamă

„Ianis a avut ghinionul foarte mare de a se accidenta, fără a exista intenţia adversarului. O accidentare foarte grea, foarte grea! Cred eu că dacă media se interesează, e o a accidentare atipică, dar foarte grea.

El a revenit, a muncit foarte mult. Deja îl văd foarte fericit, are doar o lună în care s-a antrenat. Trebuie grijă mare când apare, cât apare, cum apare, pentru că el vine practic după un an. În ultima lună s-a antrenat. Nu poţi să stai un an şi după o lună să fii tactic, fizic… în special fizic să ai intensitatea jocului. Practic el are nevoie de răbdare. În timp va fi sigur şi mai bun.

În perioada asta normal că s-a maturizat. Chiar dacă a stat accidentat, a văzut fotbal şi se pare că îl înţelege foarte-foarte bine de acum. Va fi mai bun, eu aşa cred! Important e să fie sănătos. E matur, e puternic mental, fotbalistic era foarte bun şi cred că va reveni şi va fi la fel. La aceeaşi formă”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ianis Hagi a avut un dialog savuros cu Gică Hagi

Cât timp a fost accidentat, a devenit as şi în bucătărie. Înainte de meciuri, el găteşte mereu paste. Cum a terminat, l-a sunat pe Gică Hagi, să se laude.

„Ia uite, am făcut paste. Eşti mândru de mine!„, i-a transmis Ianis tatălui său. „Bravo. Şi eu gătesc la fel!„, i-a răspuns Gică Hagi.

În momentul în care a intrat pe Ibrox, în ziua meciului, Ianis era în extaz.

„Sunt acasă. Ce aş mai putea să spun? Nu am cuvinte. Aţi văzut ce sprijin avem, suporterii sunt incredibili şi abia aşteaptă meciul. Cu siguranţă va merita„, a declarat Ianis.

În minutul 72 al meciului Rangers – St. Johnstone, scor 2-0, românul a intrat în locul lui Malik Tillman și a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii scoțieni. La finalul partidei a dezvăluit prin ce a trecut.

„Când am intrat pe teren, în primele 30 de secunde am simţit că zbor. A fost ca un vis devenit realitate. Ce seară! A fost inimaginil ce s-a întâmplat. Dragostea pe care am primit-o… Ibrox a fost incredibi, nu-mi găsesc cuvintele.

Acum nu mă gândesc decât să ajut echipa să câştige trofee. Doar asta am în minte acum. A fost cel mai dificil an din cariera mea„, a precizat Ianis.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 0-1. Zortea a dat lovitura! Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari! Răzvan Marin e rezervă

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

22:07

PAS Lamia – Panserraikos 1-2! Spectacol total în Super Liga Greciei

21:50

VIDEOCristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan! Nu a înțeles cum nu a reușit să înscrie

21:45

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 2-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

21:45

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Sadio Mane a deschis scorul! Cristiano Ronaldo, gol anulat!

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și