Închide meniul

Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi: „V-ați grăbit!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 iulie 2022, 20:40

Reclamă
Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi: „V-ați grăbit!

Ianis Hagi ar putea lipsi nouă luni de pe gazon

Profimediaimages

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi (23 ani), care se recuperează după teribila accidentare suferită la începutul acestui an. „Regele” a transmis că recuperarea fiului său va mai dura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul român de la Rangers muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi

„Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Giovanni van Bronckhorst, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi

Giovanni van Bronckhorst a făcut un anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Chiar dacă românul a început antrenamente după teribila accidentare, el nu va fi prezent într-un meci oficial al clubului e pe Ibrox, în 2022.

Reclamă

Acesta este și unul din motivele pentru care managerul lui Rangers susține că mai așteaptă transferuri în zona ofensivă, pentru a nu fi nevoit să improvizeze.

”Este o accicentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauză pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Sezonul trecut, am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a spus Van Bronckhorst, citat de thescottishsun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Presa britanică anunță că președintele Turciei a discutat cu Klaus Iohannis despre fiul „Regelui”, în timpul summit-ului NATO de la finalul lunii iunie.

Ianis Hagi (23 de ani), în prezent la Rangers, a suferit o accidentare gravă la genunchi în luna ianuarie și a ratat restul sezonului. În presa internațională s-a tot discutat despre posibilitatea ca Hagi Jr să ajungă, într-o bună zi, la Galatasaray.

Despre acest tansfer răsunător s-a vorbit inclusiv la summit-ul NATO, din urmă cu o săptămână. Potrivit The Scottish Sun, Recep Erdogan și Klaus Iohannis au discutat pe seama viitorului internaționalului român.

Președintele Turciei este convins că Ianis va ajunge la Galatasaray, echipa pentru care tatăl său a scris istorie. Erdogan l-a întrebat pe Iohannis și despre Gică Hagi, care a cucerit 10 trofee alături de formația din Istanbul, în cariera fabuloasă de jucător.

„Președintele Erdogan a fost foarte interesat să discute despre fotbal, dorind să știe în special despre Gheorghe Hagi și fiul său, Ianis. Klaus Iohannis l-a informat că <Regele fotbalului> este bine și are propriul său club (n.r. – Farul Constanța) și propria academie de fotbal, care produce noi talente.

Președintele Turciei a fost curios să afle și ce se întâmplă cu Ianis. Erdogan a spus că Ianis va juca la Galatasaray, într-o bună zi, așa cum a făcut-o și tatăl său. Iar președintele Iohannis l-a asigurat că este un jucător talentat, care va avea o carieră extraordinară.”, au notat jurnaliștii sursei notate mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și