Închide meniul

Giovanni van Bronckhorst, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi! Când revine starul lui Rangers

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2022, 12:57

Giovanni van Bronckhorst, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi! Când revine starul lui Rangers

Giovanni van Bronckhorst, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi

Ianis Hagi iese accidentat de pe teren / Profimedia Images

  • Ianis Hagi a revenit la antrenamente
  • Hagi e dorit de Galatasaray

Giovanni van Bronckhorst a făcut un anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi. Chiar dacă românul a început antrenamente după teribila accidentare, el nu va fi prezent într-un meci oficial al clubului e pe Ibrox, în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este și unul din motivele pentru care managerul lui Rangers susține că mai așteaptă transferuri în zona ofensivă, pentru a nu fi nevoit să improvizeze.

Giovanni van Bronckhorst, anunț de ultimă oră despre Ianis Hagi

”Este o accicentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauza pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Reclamă

Sezonul trecut, am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a spus Van Bronckhorst, citat de thescottishsun.co.uk.

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray!

Recep Erdogan „forţează” transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Presa britanică anunță că președintele Turciei a discutat cu Klaus Iohannis despre fiul „Regelui”, în timpul summit-ului NATO de la finalul lunii iunie.

Reclamă

Ianis Hagi (23 de ani), în prezent la Rangers, a suferit o accidentare gravă la genunchi în luna ianuarie și a ratat restul sezonului. În presa internațională s-a tot discutat despre posibilitatea ca Hagi Jr să ajungă, într-o bună zi, la Galatasaray.

Despre acest tansfer răsunător s-a vorbit inclusiv la summit-ul NATO, din urmă cu o săptămână. Potrivit The Scottish Sun, Recep Erdogan și Klaus Iohannis au discutat pe seama viitorului internaționalului român.

Președintele Turciei este convins că Ianis va ajunge la Galatasaray, echipa pentru care tatăl său a scris istorie. Erdogan l-a întrebat pe Iohannis și despre Gică Hagi, care a cucerit 10 trofee alături de formația din Istanbul, în cariera fabuloasă de jucător.

Reclamă 4 / 0/3

„Președintele Erdogan a fost foarte interesat să discute despre fotbal, dorind să știe în special despre Gheorghe Hagi și fiul său, Ianis. Klaus Iohannis l-a informat că <Regele fotbalului> este bine și are propriul său club (n.r. – Farul Constanța) și propria academie de fotbal, care produce noi talente.

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în 20202

Președintele Turciei a fost curios să afle și ce se întâmplă cu Ianis. Erdogan a spus că Ianis va juca la Galatasaray, într-o bună zi, așa cum a făcut-o și tatăl său. Iar președintele Iohannis l-a asigurat că este un jucător talentat, care va avea o carieră extraordinară.”, au notat jurnaliștii sursei notate mai sus.

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în 2020, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. Mijlocașul român a devenit campion al Scoției în sezonul 2020/2021, reușind să înscrie 8 goluri în 45 de apariții, în toate competițiile din stagiunea respectivă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Echipa naţională • 3 apr., 13:11
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”