Închide meniul

Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo: „Totul este deschis!”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 10:53

Reclamă
Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo: Totul este deschis!”

Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo

Ianis Hagi în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre transferul posibil al lui Ianis Hagi la Celta Vigo. „Regele” a precizat că Ianis şi-a prelungit contractul cu Rangers, dar că orice opţiune e luată în calcul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a scris despre interesul formaţiei din La Liga pentru Ianis Hagi. Celta Vigo se află pe locul 13 în prima ligă spaniolă.

Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo

A trecut o perioadă enorm de grea. Mulțumim lui Dumnezeu că e bine, sănătos, e pe teren, când va apărea, va apărea și va apărea bine. E foarte bine, mental arată bine, e pe teren, se antrenează. A lipsit un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers, vom vedea ce va fi.

(n.r. legat de interesul din partea celor de la Celta Vigo) Că este dorit de un club sau se vorbește, totul este deschis, oricând poate să vină ceva, nimic nu e bătut în cuie, dar el e acolo, a prelungit contractul, e foarte apreciat de toată lumea, e iubit, ne-a reprezentat așa cum trebuie. Să fie pe teren, să fie bine și după lucrurile vor veni de la sine”, a declarat Gică Hagi pentru prosport.ro.

Accidentat grav, Ianis Hagi a revenit de curând pe teren. Internaţionalul român a jucat puţin după ce s-a recuperat.

Reclamă

Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae. „Săgeată” susţinea că Ianis Hagi s-ar putea întoarce la echipa tatălui său

Marius Niculae a spus că Ianis Hagi ar putea ajunge la Farul Constanţa. „Regele” s-a enervat şi l-a admonestat pe Marius Niculae.

Scoate o prostie pe piaţă, nu e normal. Asta poate deveni ştire. E angajat la Federaţie (n.r.: Marius Niculae). Vorbesc despre un jucător (n.r.: Ianis Hagi), care şi-a reînnoit contractul acum două luni.

A zis Marius că poate să vină şi la noi. Ianis nu poate să vină şi la noi. El e jucătorul lui Rangers, nu pleacă împrumut. E jucător valoros. Dacă Rangers i-a prelungit contractul înseamnă că e un jucător foarte-foarte valoros.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vă mai jucaţi cu cuvintele. Nici eu nu vorbesc. E un jucător important şi e păcat să aruncăm lucruri neadevărate, superficiale, zvonuri.

Ianis până să se lovească a fost cel mai bun tânăr jucător (n.r.: din campionatul Scoţiei).

E o prostie (n.r.: ce a spus Marius Niculae), trebuie să intervin. Te rog frumos, nu te juca aşa uşor”, a spus Gică Hagi, extrem de nervos, pentru digisport.ro.

Gică Hagi, supărat pe ce a spus Marius Niculae despre Ianis Hagi

Nu poți să vorbești despre o plecare a unui jucător care a reînnoit contractul acum două luni. Ianis nu poate să fie împrumutat, el și-a reînnoit contractul. El e la Rangers și joacă pentru Rangers. A stat un an și ceva și nu pleacă împrumut pentru că el e un jucător valoros. El pleacă doar dacă pleacă transferat. Dacă îți reînnoiește contractul Rangers înseamnă că ești un jucător foarte valoros.

Nu vine împrumut la Farul, e un jucător important și e păcat să aruncăm cu lucruri neadevărate. Nu-mi da lecții mie, Ianis până să se accidenteze era cel mai bun jucător. Acum are un proces de readaptare la efort, doar atât. El e titular la Rangers, nu e rezervă.

El e titular la Rangers, cea mai bună echipă, când a jucat nu au pierdut campionatul. Nu există posibilitatea asta, el de la Rangers nu poate să revină la Farul, asta e o prostie. El a ajuns la un nivel și nu poate să vină înapoi. Cu asta nu putem să ne jucăm, Ianis joacă la Rangers, un club foarte mare.

Ianis trece printr-un proces de readaptare, când va juca, să vedem. Știu din surse sigure că e un jucător foarte important pentru Rangers, pentru viitorul clubului. După un an și ceva, cât a stat el, nu poți să vorbești că revine mânie. El e sănătos, se antrenează cu echipa, poate să joace 30 de minute, 45. Nu e ușor, important pentru Ianis este să joace”, mai susţinea Gică Hagi pentru sursa citată.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp Vezi toate știrile
Citește și