Închide meniul

Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae: „Scoate o prostie pe piaţă. Ianis rămâne la Rangers, şi-a prelungit contractul”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 16:58

Reclamă
Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae: Scoate o prostie pe piaţă. Ianis rămâne la Rangers, şi-a prelungit contractul”

Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae

Gică Hagi într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi s-a supărat şi l-a certat pe Marius Niculae. Totul a plecat de la o afirmaţie a lui Marius Niculae legată de Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae a spus că Ianis Hagi ar putea ajunge la Farul Constanţa. „Regele” s-a enervat şi l-a admonestat pe Marius Niculae.

Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae

Scoate o prostie pe piaţă, nu e normal. Asta poate deveni ştire. E angajat la Federaţie (n.r.: Marius Niculae). Vorbesc despre un jucător (n.r.: Ianis Hagi), care şi-a reînnoit contractul acum două luni.

A zis Marius că poate să vină şi la noi. Ianis nu poate să vină şi la noi. El e jucătorul lui Rangers, nu pleacă împrumut. E jucător valoros. Dacă Rangers i-a prelungit contractul înseamnă că e un jucător foarte-foarte valoros.

Nu vă mai jucaţi cu cuvintele. Nici eu nu vorbesc. E un jucător important şi e păcat să aruncăm lucruri neadevărate, superficiale, zvonuri.

Reclamă

Ianis până să se lovească a fost cel mai bun tânăr jucător (n.r.: din campionatul Scoţiei).

E o prostie (n.r.: ce a spus Marius Niculae), trebuie să intervin. Te rog frumos, nu te juca aşa uşor”, a spus Gică Hagi, extrem de nervos, pentru digisport.ro.

Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că Denis Alibec ratează Farul – CFR Cluj

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce a aflat că Denis Alibec ratează derby-ul Farul – CFR Cluj, care va fi sâmbătă, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Regele” trebuie să se descurce fără golgheter împotriva lui Dan Petrescu, în etapa a 5-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Autor a 11 goluri stagionale, Alibec s-a accidentat în meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 1-2. Medicii au făcut eforturi pentru a-l recupera, dar atacantul de 32 de ani nu va fi apt de joc la ora disputei cu campioana en-titre.

Într-adevăr în atac îl avem pe Vlad Morar care şi la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament. Şi Alibec care nu este pentru acest meci şi nu ştim pe câte zile. Dar asta nu înseamnă nimic, trebuie să găsim soluţie. Cei care intră să marcheze goluri şi să o facă foarte bine.

Nu trebuie să vorbim de jucătorii care nu sunt. Sunt jucătorii ceilalţi, pe mine mă interesează cei care intră pe teren. Asta mă interesează pe mine, nimic altceva.

Avem încredere în echipa noastră, chiar dacă ne lipseşte un jucător important. Şi Vlad, că şi el până la urmă avea experienţă şi putea fi şi el. E o oportunitate pentru ceilalţi să arate şi eu sperăm să o facem bine”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Gică Hagi, mesaj pentru Dan Petrescu

Hagi a avut un mesaj şi pentru Dan Petrescu, după ce „Bursucul” a anunţat că se teme de forţa ofensivă a Farului.

De asta trebuie să câştigăm mâine. Suntem în formă şi că jucăm foarte bine. Dan… ei au câştigat înainte campionatele şi să câştigăm noi mâine. (Reporter: 90 de minute nu sunteţi prieteni, sunteţi adversari) Absolut corect şi logic, e normal aşa. În rest, după aceea suntem ce vreţi… colegi, prieteni, fraţi. Ce vreţi. Dar la meci mentalitatea noastră este să câştigăm„, a precizat Hagi.

Farul are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Constănţenii au 13 victorii în ultimele 14 meciuri disputate acasă, în Liga 1.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și