Închide meniul

Gică Popescu, anunţ realist despre Ianis Hagi. Când poate reveni la forma dinaintea accidentării

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2023, 15:49

Gică Popescu, anunţ realist despre Ianis Hagi. Când poate reveni la forma dinaintea accidentării

Trabzonspor insistă pentru transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Gică Popescu a făcut un anunţ realist despre Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi s-a recuperat după accidentarea horror suferită în luna ianuarie a anului trecut, dar „Baciul” susţine că va reveni la forma dinaintea accidentării abia în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ratat şi convocarea pentru meciurile cu Andorra şi Belarusi, ce vor avea loc în preliminariile EURO 2024. Andorra – România e pe 25 martie, de la ora 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gică Popescu, anunţ realist despre Ianis Hagi

„Ianis este în recuparare. A început să joace puţin câte puţin. El din sezonul viitor va fi jucătorul pe care îl ştim, din punct de vedere medical”, a spus Gică Popescu.

Ianis Hagi a revenit la Rangers, dar nu a prins decât 89 de minute, în cele cinci meciuri în care a fost trimis pe teren. Jucătorul cu 15 goluri marcate pentru echipa de pe Ibrox a semnat recent un nou contract.

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a ajuns prima dată la Rangers sub formă de împrumut în ianuarie 2020 și a ieșit prima dată la rampă gratie dublei de neuitat din victoria cu Braga, în Europa League. Românul a jucat un rol important în titlul de campioană cucerit de Rangers în sezonul 2020/21. A înscris atunci şapte goluri.

Reclamă

Ianis Hagi: Eu sunt foarte fericit, extrem de încântat

„Mă simt bine. De trei ani, de când sunt aici, am tot văzut clubul cum evoluează. A dovedit tuturor că ne îndreptăm în direcţia bună.

Eu sunt foarte fericit, extrem de încântat. Este fantastic să mă antrenez din nou şi să intru în rutina jucătorului de fotbal. Dar în acelaşi timp trebuie să fiu realist, să înţeleg la ce nivel este corpul meu. Să înţeleg că nu am mai jucat timp de un an. Vreau să îmi revin fizic şi să fiu chiar mai bun decât înainte!

A fost dificil din punct de vedere mental. Această accidentare este mai grea din punct de vedere mental decât fizic. Fizic de recuperezi, dar mental îţi lasă o cicatrice. Vei trece peste, vei accepta ce s-a întâmplat? M-am descurcat destul de bine. Au fost urcuşuri şi coborâşuri cu familia, cu clubul şi toată lumea pe care o iubesc. Încurajările pe care le-am primit au fost incredibile. Nu puteam cere mai mult de atât, m-au ajutat să trec peste acest moment dificil al carierei. Acum, singurul lucru care mă interesează este prezentul şi viitorul. Vreau doar să devin mai bun decât am fost înainte, e principalul obiectiv pe care îl am.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că staff-ul medical a fost fără greşeală, mi-a spus ce am de făcut, la ce să mă aştept şi la ce să nu mă aştept. În momentul în care am primit undă verde de la el, m-am dăruit 100%. Aşa sunt eu, nu pot să fac lucrurile la 50% sau 60%. Dau mereu 100%, chiar şi mai mult şi e nevoie de oameni ca să mă oprească. Dar aşa sunt, asta mă defineşte ca om. Sper să îmi revin cât mai repede şi să joc 90 de minute„, a declarat Ianis Hagi pentru Sky Sports, citat de ibroxnews.com.

Recomandări
  • Ianis Hagi e cotat la 7 milioane de euro
  • Ianis a marcat 15 goluri în tricoul lui Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și