Închide meniul

Gigi Becali, aproape de lovitura anului! “Poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man”. Planul dezvăluit de Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 16:37

Gigi Becali, aproape de lovitura anului! “Poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man”. Planul dezvăluit de Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, propus la Fiorentina

Franck Ribery a ajuns la 37 ani, iar Fiorentina va fi nevoită să-i găsească un înlocuitor. Adrian Mutu crede că Dennis Man poate reprezenta o alternativă interesantă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: “Poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man” 

”Asta nu înseamnă că Man nu poate fi acolo, poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man. Poate fi un impediment suma de transfer, dar doar în cazul în care nivelul competiției în care joci nu se ridică la cel al competiției în care mergi. În cazul ăsta, poate fi nevoie de o monitorizare mai lungă”, a spus Adrian Mutu pentru Digi Sport.

Adrian Mutu a fost un fotbalist emblematic pentru Fiorentina. El a fost desemnat recent cel mai bun jucător din ultimii 20 de ani al formației de pe Artemio Franchi. Mutu a jucat la Fiorentina între 2006 și 2011 și a înscris 69 de goluri în 143 de meciuri.

Adrian Mutu, consultat în trecut de Fiorentina

Adrian Mutu a fost contactat de oficialii Fiorentinei atunci când italienii negociau transferul lui Louis Munteanu de la Viitorul. Actualul antrenor al selecționatei de tineret nu a discutat cu șefii formației viola și despre Dennis Man. 

”Eu mai vorbesc cu cei de la Fiorentina, dar nu mă bag, singurul transfer în care m-au consultat a fost cel al lui Louis Munteanu. Nu m-au întrebat de Man. Pe Man îl pot vedea, pot vedea ce face, la Louis Munteanu m-au consultat pentru că el n-a avut atâtea apariții în prima ligă”, a afirmat Adrian Mutu. 

Reclamă

Dennis Man are 17 goluri în 19 meciuri disputate în acest sezon pentru FCSB. Fotbalistul arădean este golgheterul la zi din Liga 1 și a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa, ultimul pe listă fiind Celtic Glasgow.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și