Închide meniul

Gigi Becali, duel cu Viktor Orban. Investiţie majoră a guvernului maghiar

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2020, 7:04

Gigi Becali, duel cu Viktor Orban. Investiţie majoră a guvernului maghiar

DPA Images / Jaroslav Nov via Hepta

Viktor Orban investeşte în adversara celor de la FCSB

  • FCSB întâlneşte în Europa League o echipă în care investeşte gurvenul Orban
  • Backa Topola are un buget de două milioane de euro

De notat este că echipa lui Gigi Becali se va duela cu un club în care investeşte Viktor Orban. Ţinând cont că oraşul este populat în proporţie de 70% cu maghiari, guvernul ţării vecine a decis să susţină clubul cu mare parte din bugetul de două milioane de euro, susţine ziare.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este prima echipă aflată într-o zonă europeană unde se afla maghiari în care Orban investeşte. Pe listă se mai află şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi Csikszereda.

Backa Topola, lot în valoare de 10 milioane de euro

Backa Topola evoluează pe un stadion cu o capacitate de 5.000 de locuri. Gruparea din Serbia, revenită în urmă cu două sezoane în prima divizie, are un lot cu o valoarea cumulată de 10.000.000 de euro.

Reclamă

Vedetele echipei sunt Nedad Lukic, mijlocaș ofensiv de 27 de ani, și vârful Vladimir Siladji, cel care a marcat 16 goluri sezonul trecut.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”